VR ja Finnpark aloittavat kokeilun – Liityntäpysäköinnin voi maksaa jo junalipun yhteydessä

VR ja tamperelainen pysäköintiyhtiö Finnpark ovat tehneet aiesopimuksen Moovy-pysäköintipalvelun liittämisestä osaksi asiakkaan junamatkaa.

Tänä vuonna käyttöön tulevassa kokeilussa liityntäpysäköinnin voi helposti varata ja ostaa junalipun oston yhteydessä. Uuden kokeilun uskotaan palvelevan erityisesti työmatkustajia ja lisäävän junamatkustamisen houkuttelevuutta.

Kokeilu on tarkoitus saada käyntiin tämän vuoden aikana ja se tulee saataville VR:n uuteen mobiilisovellukseen, jonka ensimmäinen versio julkaistiin kesäkuussa.

– Uskomme, että kokeilu palvelee erityisesti niitä asiakkaitamme, joilla on säännöllistä työhön liittyvää matkustusta toiseen kaupunkiin eli matkustetaan esimerkiksi kerran viikossa Tampereelta työmatkalle pääkaupunkiseudulle. Kun pysäköinnin voi helposti ostaa junalipun oston yhteydessä, on kynnys valita juna työmatkan kulkuvälineeksi entistä pienempi, kertoo VR:n matkaketjujen kehittämisestä ja palvelumuotoilusta vastaava Design Lead Panu Korhonen

– Palveluvisiomme on mahdollistaa asiakkaiden sujuva liikkuminen, palveluiden sujuva saavutettavuus ja erityisesti helppokäyttöinen pysäköinti. Yhteistyö VR:n kanssa täydentää hienosti tätä kuvaa. Valtakunnallinen Moovy-palvelumme sopii erityisen hyvin juuri työmatkapysäköintiin ja tarjoaa ekologisen vaihtoehdon osaksi VR:n palveluita, kertoo Finnparkin Operatiivinen johtaja Tami Koivuniemi

Finnparkin omistaa Tampereen kaupunki.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut