Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Ikävä on loputon" – Suvi Teräsniska muistelee viimeistä esiintymistään Olli Lindholmin kanssa

Iskelmälaulaja Suvi Teräsniskalla oli erittäin läheinen suhde edesmenneen Yö-laulaja Olli Lindholmin kanssa.

54-vuotiaana kuollut Lindholm auttoi tunnetusti Teräsniskan uransa alkuun ottamalla hänet Yön taustalaulajaksi vain 17-vuotiaana. Teräsniska myös esiintyi toukokuussa Lindholmin kunniaksi järjestetyssä Tampere-talon muistokonsertissa.

Teräsniska on muistellut viimeistä esiintymistään Lindholmin kanssa Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä. Keikasta tuli kuluneeksi vuosi. Yhteiskuvan oheen Teräsniska on kirjoittanut koskettavan saatetekstin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.Tällä päivämäärällä vuosi sitten me vedettiin Särkyvää yhdessä viimeisen kerran Ikävä on loputon ja kaipaan lämmintä hymyäsi ja sitä ilmat keuhkoista pois pakottavaa halaustasi. Tänä viikonloppuna olen ollut juhlimassa ystäväni polttareita. Elämässä on rakkautta, hyviä ihmisiä ja hyvät muistot #minullaonikävä : @tiiasantavirtaHenkilön Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) jakama julkaisu Heinä 6, 2019 kello 1.35 PDT

– Tällä päivämäärällä vuosi sitten me vedettiin Särkyvää yhdessä viimeisen kerran. Ikävä on loputon ja kaipaan lämmintä hymyäsi ja sitä ilmat keuhkoista pois pakottavaa halaustasi, kirjoittaa Teräsniska.

– Tänä viikonloppuna olen ollut juhlimassa ystäväni polttareita. Elämässä on rakkautta, hyviä ihmisiä ja hyvät muistot.

Loppuun hän on laittanut aihetunnisteen Minulla on ikävä. Mikäli päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä