Särkänniemessä järjestetään ensimmäiset K18-festarit – Tarjolla jäähile- ja softisdrinkkejä, esiintyjinä Von Hertzen Brothers, Maija Vilkkumaa ja Maustetytöt

Joonas Alanne

Särkänniemen ensimmäinen vain aikuisille suunnattu huvipuistotapahtuma Happy Hours järjestetään tulevana perjantaina 16. elokuuta kello 15–24. Huvipuisto on perjantaina suljettu alle 18-vuotiailta. Huvilaitteet pyörittävät täysi-ikäisiä huvittelijoita kello 15–22, ja musiikkia kuullaan kello 16–23.30.

Särkänniemeltä on toivottu vain aikuisille suunnattua tapahtumaa jo vuosien ajan. Kaikki aikuisille sopivat huvipuistolaitteet ovat festareiden aikaan avoinna. Festareita varten huvipuistoaluetta on myös muokattu nimenomaan aikuisten illanviettoon ja hauskanpitoon soveltuvaksi. Esimerkiksi ruoka- ja juomapisteitä sekä wc-tiloja on lisätty.

Koko huvipuistoalue on anniskelualuetta. Perinteisten festarivirvokkeiden lisäksi myynnissä on jäähilejuoma- ja softisdrinkkejä. Torikahvilassa huvilaitealueen keskellä drinkkejä on valmistamassa drinkkien teon maailmanmestari Markus Sillanpää

Esiintymässä festareilla ovat Maija Vilkkumaa, Von Hertzen Brothers, Leavings-Orkesteri feat. Martti Saarinen, Maustetytöt, Pauli Hanhiniemi M.A.D. sekä Vahtera. Esiintyjiä nähdään Särkänniemen Estraadilla että Hype Stagella.

Sisään pääsee rannekkeella, jonka hinta on ennakkoon 38 euroa ja paikan päältä 39 euroa. Verkkokaupassa ja portilla myytävän festarirannekkeen lisäksi tapahtumaan pääsee avoimen päivän Huvilaite- ja Särkänniemi-rannekkeella.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut