Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Yhtäkkiä kuului niin kova pamaus että autokin taisi liikahtaa..." – Rammsteinin keikasta on jätetty useita meluvalituksia, nyt pääsee ääneen myös Risto Messukylästä

Tampereen kaupungille on tullut useita meluvalituksia viikonloppuna Ratinassa esiintyneen Rammsteinin keikoista. Nyt kaupunki on pyytänyt järjestävältä taholta selvityksiä siihen, miksi melurajojen ylityksiä on tapahtunut. Yhdeksi syyksi on arvioitu, että Rammsteinin käyttämä äänentoistokalusto on suunniteltu Ratinaa suurempien stadionien tarpeita varten.

Asiaa kommentoi nyt myös Tamperelaiseen paljon huomiota tehneen yleisönosastokirjoituksen jättänyt Risto Moisio Messukylässä eläkepäiviään viettävä emeritus opettaja huomasi suuren maailman mittakaavan autoillessaan Ratinan kauppakeskuksen liepeillä lauantaina iltapäivällä.

– Ajoin siitä stadionin ohi kello 14.45. Siellä oli soundcheck menossa, ja yhtäkkiä kuului niin kova pamaus että autokin taisi liikahtaa liikennevaloissa. Jo pitkältä erotti hirvittävän suuret kaiuttimet, Moisio kertoo Tamperelaiselle kokemuksestaan.

"Rammstein-Riston" haastattelu on luettavissa lauantaina ilmestyvästä printti-Tamperelaisesta.