Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen ja Rammsteinin yhdistelmä kerää nyt suitsutusta brittiläisessä musiikkijulkaisussa! – "Me näimme bändin soittavan kaksi keikkaa maailman metallipääkaupungissa"

Brittiläinen Louder-verkkojulkaisu suitsuttaa estoitta Rammsteinin kahta esiintymistä Tampereen Ratinassa. Lehti on viikonvaihteesta niin innoissaan, että ristii Tampereen maailman metallipääkaupungiksi.

Louder-verkkojulkaisu on Classic Rock-lehden brändi. Jutun on kirjoittanut pitkään Classic Rockiin kirjoittanut Fraser Lewry.

– Jos Suomi on metallimusiikin kuningaskunta, niin mikä olisi sen pääkaupunki? Meidän mielestämme Tampere. Pari perustelua: kaupungissa on selvityksen perusteella 74 heavyä soittavaa bändiä ja heidän kansallisruokansa on mustamakkara (kääntyy englanniksi blood sausage, verimakkara), kirjoittaa Fraser Lewry.

Lewry pitää hieman kummallisena, että Rammstein on päätynyt Suomessa juuri Tampereelle. Toimittaja on selvittänyt juttuunsa, että Ratinan stadion on ollut aikoinaan Tampere Unitedin kotikenttä.

– Heidät suljettiin sarjasta muun muassa vedonlyöntisotkujen takia, Lewry kirjoittaa.

Jutussaan Lewry mainitsee myös Lapin sodan sekä kehutaan Rammsteinin stadionkeikkaosaamista estottomasti.

Englanninkielisen jutun voit lukea kokonaisuudessaan tästä.