Näin Stockmann uudistuu – Tavaratalo kertoi uusista bränditulokkaista

Päivi Itkonen-Melartin esitteli uudistuksia Tamperelaisessa jo viime viikolla. Marjo Rämö

Petteri Mäkinen

Tampereen Stockmann on tänään tiedottanut tavaratalon uudistuksista ja uusista brändeistä.

Tavaratalossa on tällä hetkellä käynnissä useita remontti- ja uudistustoimenpiteitä. Muutostöitä tehdään eri osastoilla ympäri Tampereen-tavarataloa.

Muodin alueella ensimmäiset uudistukset näkyvät jo. Tavaratalon katutasoon on juuri avattu NA-KD-naistenvaatemerkin pop-up-osasto. Niin ikään katutasoon saadaan elokuun aikana myös uusi koruosasto, jonka valikoimassa on useita kotimaisia ja kansainvälisiä brändejä, kuten Aarikka, Snö of Sweden, Ted Baker, Kate Spade, Kalevala Koru ja Efva Attling.

Lokakuun aikana tavaratalon uudispuolen katutasoon valmistuu katumuodin kokonaisuus trendikkäine brändeineen. Kokonaisuuteen sisältyy myös uuden konseptin mukainen urheiluosasto, joka aukeaa ensimmäisenä Tampereen-tavaratalossa.

Urheiluosaston brändivalikoimaan kuuluvat muun muassa Calvin Klein Sport, Tommy Hilfiger Sport, Superdry Sport ja Ellesse.

– Urheiluosaston uudistaminen ja tuominen muodin yhteyteen katutasoon vastaa muodissa tapahtunutta muutosta kohti rennompaa pukeutumista. Urheilutennareita yhdistetään myös työpukeutumiseen ja urheiluvaatteissa vietetään vapaa-aikaa kaupungilla, sanoo Stockmannin Tampereen-tavaratalon johtaja Päivi Itkonen-Melartin

Kolmannessa kerroksessa viimeistellään parhaillaan kodin osaston uutta designaluetta, joka laajentaa tavaratalon huonekalu- ja valaisinvalikoimaa paljon kysytyillä designtuotteilla. Uudistuksen myötä osastolta on saatavilla muun muassa kotimaisten Hakolan ja Lundian kalusteita sekä Artekin ja Louis Poulsenin valaisimia.

– Tamperelaisten asiakkaiden toiveita on kuunneltu muun muassa korumerkkien valinnassa. Kodin designalueen tuotteet ovat monelle tuttuja Helsingin-tavaratalosta ja siksi esimerkiksi valaisimia on odotettu kovasti myös meille, Itkonen-Melartin kertoo.

Stockmannin oma sisustusbrändi, Casa Stockmann, saa myös uudistetun, inspiroivan osastonsa kodin alueelle.

Pirkanmaan Osuuskauppa uudistaa alakerran Herkun Helsingissä positiivisen vastaanoton saaneen Food Market Herkku -konseptin mukaiseksi.

Muutostyöt ovat jo käynnissä ja Tampereen Food Market Herkun avajaisia päästään viettämään syyskuun lopussa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Stockmannilta kysellään, milloin tavaratalo lopettaa Tampereella – Stokka ei suinkaan lopeta, vaan uudistuu!
    14.8.2019 6:00
  2. Tampereen Stockmannin johtaja luotsaa jatkossa myös Turun-tavarataloa
    11.4.2019 8:44
  3. Pirkanmaan Osuuskauppa julkisti uudet suunnitelmat Stockan alakertaan: Näin Food Market Herkku uudistuu lähes kokonaan syksyyn mennessä
    31.3.2019 12:59

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut