Tamperelaisella Temppari-Samilla on selkeä visio: "Mä tulin tänne pämppää ja teidän mimmejä lämppää"

Sami, 21, on korikorjaana uraansa luova mies, jota on myös naistennaurattajaksi kutsuttu Lars Johnson / Nelonen

Joonas Alanne

Tulevalla Temptation Island Suomi -kaudella nähdään myös tamperelaisedustusta, kun kameroiden eteen paratiisilomalle astelevat sinkkuelämää viettävät Sami, 21, ja Marina, 20.

Marinan esittelylause on: "Jos te saatte kotona kuunnella narinaa, niin täällä te saatte kuunnella Marinaa." Sarjan lehdistömateriaalissa matkailualaa opiskeleva nainen luonnehtii itseään iloiseksi ja kavereiden kanssa joskus liiankin kiltiksi. Hän lähtee ohjelmaan kokeillakseen jotain täysin uutta ja erilaista, ja toivoo löytävänsä sarjasta elinikäisiä ystäviä sekä elämänkokemusta. Hän lupaa olla saarella hyvä bileseuralainen, mutta osaa tarvittaessa myös tarjota henkistä tukea varatuille miehille. Marina tykkää itsevarmoista, hauskoista ja luotettavista miehistä. Bonusta saa huomaavaisuudesta ja hyvistä käytöstavoista.

Korikorjaana työskentelevällä Samilla on selkeä visio kisan kulusta: "Mä tulin tänne pämppää ja teidän mimmejä lämppää." Hän pitää itseään rennosti irrottelevana, huumorintajuisena herrasmiehenä sekä hauskanpitäjänä, jota on toisinaan naistennaurattajaksikin kutsuttu. Rennoin ottein elämäänsä elävän Samin mottona on "kaikki muu käy, paitsi pienet kengät ja tyhjä tuoppi". Puolisen vuotta sinkkuna ollut Sami arvostaa naisessa luonnollisuutta, luotettavuutta sekä terveitä elämäntapoja pienten paheiden kera.

Temppareihin Sami lähtee hyvillä ja avoimilla mielin. Miehen vaatimattomana pyrkimyksenä on olla tämän kauden tunnetuin Sami – tunnetumpi kuin juontaja Sami Kuronen Sokerina pohjalla Sami mainitsee bravuurikseen viedä naiselta jalat alta.

Temptation Island Suomi alkaa 9.10. Ohjelmaa esitetään keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa. Ohjelman uudet pariskunnat julkistetaan syyskuun loppupuolella julkistustilaisuudessa.

Marina, 20, opiskelee matkailualaa ja hakee saarelta elämänkokemusta sekä elinikäisiä ystäviä. Kuva: Lars Johnson Lars Johnson

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut