Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi: Kuopion puukottaja Suomen kansalainen – varustautunut myös ampuma-aseella

Kuopiossa tänään Savon ammattiopistossa sattuneesta puukotustapauksesta epäilty mies on Itä-Suomen poliisin twiittauksen mukaan syntyperäinen Suomen kansalainen.

Poliisi kertoo myös, että epäilty puukottaja oli varustautunut ampuma-aseella.

Kuopiossa kello 12.30 aikaan sattuneessa veriteossa on kuollut yksi henkilö ja loukkaantunut ainakin kymmenen henkilöä. Yksi loukkaantuneista on puukottajaksi epäilty mies, joka opiskeli Savon ammattiopistossa.

Pelastakaa Lapset avaa lapsille ja nuorille suunnatun Kriisichatin liittyen Kuopiossa tapahtuneisiin väkivallantekoihin. Tapahtumat järkyttävät lapsia ja nuoria.

Kriisichatissa lapset ja nuoret voivat keskustella tapahtumien aiheuttamista tunteista koulutettujen ohjaajien kanssa. Kriisichatissa lapset ja nuoret saavat tietoa myös muista tukea tarjoavista tahoista.

Pelastakaa Lasten Kriisichat on auki tänään kello 16.00–18.30 osoitteessa www.kriisichat.fi. Kriisichatia jatketaan kello 18.30 jälkeen tarpeen mukaan.

#Hermanni n tapahtumista epäilty on miespuolinen, syntyperäinen Suomen kansalainen. #poliisi#poliisiis — Itä-Suomen poliisi (@PoliisiIS) October 1, 2019