Jysk avaa tänään Tampereen alueen suurimman myymälän Pirkkalassa – "Vanhat tilat kävivät vääjäämättä pieniksi"

Jysk Pirkkalan myymäläpäällikkö Ilkka Riskala on valmiina avajaisiin Jysk

Petteri Mäkinen

Jysk jatkaa vahvaa ketjun kehittämistään, ja avaa torstaina 3. lokakuuta Tampereen alueen suurimman myymälänsä Pirkkalaan.

Samalla myös Pirkanmaan asiakkaille on tarjolla entistä laajempi huonekaluvalikoima.

– Vanhat tilat kävivät vääjäämättä pieniksi kasvaneiden asiakasmäärien myötä. Nyt uudessa, yli 500 neliötä suuremmassa myymälässä on uuden pohjaratkaisun, optimoitujen hyllykalusteiden ja leveämpien käytävien myötä helpompi asioida. Suurempien varastotilojen ansiosta yhä useampi asiakkaamme saa tuotteen heti mukaansa, iloitsee Jysk Pirkkalan myymäläpäällikkö Ilkka Riskala

Pirkanmaan myymälän huonekaluvalikoima on laajempi kuin muissa lähiseudun Jysk-myymälöissä. Pirkkalan myymälässä on esillä syysuutuuksien lisäksi useita verkkokaupan valikoiman suosittuja tuotteita.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja helpottaa ostopäätöksen tekemistä; vain verkkokaupan valikoimiin kuuluvia huonekaluja pääsee nyt testaamaan myymälässämme, kertoo Ilkka Riskala.

Uusitun Jysk Pirkkalan avajaiset tänään torstaina kello 9 alkaen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut