Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Euroopan etsityimpiin rikollisiin kuulunut Janne "Nacci" Tranberg jäi poliisin haaviin – johti pahamaineista Cannonballia

Poliisi on ottanut talousrikoksista syytetyn ja etsintäkuulutetun Janne Petteri Tranbergin kiinni Espanjassa Aurinkorannikolla Esteponassa maanantaina.

Keskusrikospoliisi kertoi asiasta Twitter-tilillään.

Tranberg oli poliisin etsityimpien henkilöiden listalla, ja hänestä oli tehty eurooppalainen pidätysmääräys.

Hän on syntynyt vuonna 1974 ja hänet tunnetaan myös nimellä Janne Nacci. Tranbergista oli kaksi eurooppalaista pidätysmääräystä, jotka koskevat suorittamatta olevaa noin yhden vuoden ja yhdeksän kuukauden rangaistusta sekä epäiltyjä törkeitä veropetoksia.

Tranberg oli pitkään liivijengi Cannonball MC:n johtohahmoja, kunnes hänet erotettiin viime vuonna. Erottamisen yhteydessä uutisoitiin, että liivijengin taru on käytännössä loppu.

Tranberg on ollut myös erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa: esimerkiksi Instagramissa hänellä on tällä hetkellä yli 35 000 seuraajaa.

Poliisi on ottanut talousrikoksista syytetyn ja etsintäkuulutetun Janne Tranbergin kiinni Espanjassa Aurinkorannikolla Esteponassa maanantaina 7.10. Tranberg on ollut poliisin etsityimpien henkilöiden listalla, ja hänestä on tehty eurooppalainen pidätysmääräys. #poliisi — Keskusrikospoliisi (@krp_poliisi) October 8, 2019