Rautatieasemalle uusia pyöräparkkeja – Nykyisiltä haetaan pyörät pois ensi viikolla

Pyöräparkkeja Rongankadulla Tampereen kaupunki

Petteri Mäkinen

Tampereen rautatieaseman läheisyydessä kehitetään pyörien liityntäpysäköintiä.

Lisää telineitä asennetaan asema-aukiolle Rautatienkadun varrelle sekä Ratapihankadulle Matkakeskustunnelin sisäänkäynnin läheisyyteen. Rongankadulle on jo valmistunut 50 uutta pysäköintipaikkaa autojuna-ajorampin viereen. Kaikki uudet telineet ovat runkolukittavia. Samalla uudistetaan myös vanhoja huonokuntoisia runkolukittavia telineitä.

Nykyiset pyöräpysäköintipaikat ovat telineiden asennuksen ajan pois käytöstä alustavasti Rautatieasemalla lokakuun viimeisellä viikolla (vko 44) ja Ratapihankadulla viikolla marraskuun ensimmäisellä viikolla (vko 45). Tarkempi ajankohta ja korvaavat pysäköintipaikat ilmoitetaan telineiden läheisyydessä asentamisen ajankohdan varmistuttua.

Telineiden viereen on viety perjantaina 4. lokakuuta ilmoitukset pyörien poistamisesta. Telineisiin jätetyt pyörät tulkitaan romupyöriksi, ja ne poistetaan 14.10. Poistettuja polkupyöriä säilytetään kaupungin varastolla 2 kuukautta, jonka jälkeen ne lahjoitetaan kunnostettavaksi ja edelleen myytäväksi.

Pyöräpysäköinnin toteuttavat Tampereen kaupunki ja Väylävirasto osana valtakunnallista asemien liityntäpysäköinnin kehittämisen hanketta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tullintorin edustalle uusi pyöräparkki
    21.6.2018 12:33
  2. Pyöräparkki siirretään Hämeenkadulta – Myös siinä kiinni olevat pyörät lähtevät tänään
    4.4.2018 8:26
  3. Tampereen P-Aseman pyöräparkki näyttää valmiilta, mutta ovet eivät aukea – Milloin se avataan?
    3.12.2017 18:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut