Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen uutiset tulivat nyt Nysseihin – "Olemme keskellä arkea"

Kaupunkilehti Tamperelaisen uutisia voi lukea nyt myös Tampereen seudun joukkoliikenteen Nysse-busseissa.

Tamperelaisen jatkuvasti päivittyvät uutiset löytyvät nyt noin 300 Nysse-bussin uudelta näytöltä.

– Uutissisältöjen mahduttaminen ihmisten arkeen on tällä hetkellä suuri haaste jokaiselle uutismedialle. Nysseissä olemme keskellä arkea mukana kymmenientuhansien päivittäisten matkustajien kulkureitillä, kertoo Tamperelaisen päätoimittaja Petteri Mäkinen

Tampereen seudun joukkoliikenteen matkustajamäärä ylittää tänä vuonna selvästi 40 miljoonaa.

Näytöllä näkyvät Tamperelainen.fi:n tuoreimmat pääuutiset sekä tärkeimmät ja kiinnostavimmat paikalliset uutisotsikot. Uusia uutisia Tamperelaisen nettisivuille päivittyy viikossa pitkälti yli 200.

– Nysse on Tamperelaiselle tärkeä uusi uutiskanava painetun kahdesti viikossa ilmestyvän lehden, netin ja somen rinnalle. Näytöltä bongaamansa kiinnostavan uutisen lukemista on helppo jatkaa omalla älypuhelimella vielä matkan aikana.

Kahdesta näytöstä vasemmanpuoleinen on matkustajien informaationäyttö ja oikealla on mainosnäyttö.

Mainosnäytön paikkojen myynnistä vastaavat Kaupunkilehti Tamperelainen ja myös Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva ulkomainontaratkaisuja toteuttava MEKS Digital.

– Joukkoliikenteen kulkutapaosuuden kasvu takaa sen, että bussimainonta kiinnostaa tällä hetkellä valtavasti. Tämän on huomannut jo ensimmäisten kuukausien aikana, kertoo Tamperelaisen ulkomainontavastaava Sigrid Tikka

Uudet tuplanäytöt asennettiin Tampereen seudun joukkoliikenteen busseihin loppukesällä.

Uusi näyttöjärjestelmä toimii yhteen Nysse-liikenteen uudistetun informaatiojärjestelmän kanssa ja tarjoaa matkustajille reaaliaikaista ja ennakoivaatietoa matkan etenemisestä.

Tällä hetkellä infonäytöillä löytyy seuraavan pysäkin lisäksi arvioitu saapumisaika sen jälkeen tuleville pysäkeille ja linja päätepysäkille.

– Asiakkaiden kysyntä matkustamista koskevalle tiedolle kasvaa koko ajan. Näytöillä tavoitamme hyvin nykyiset matkustajat ja mobiilipalveluilla toivottavasti tulevat, kertoo Tampereen kaupungin joukkoliikennejohtaja Mika Periviita

Viimeistään ratikka-aikana infonäytölle on tarkoitus saada myös ratikoiden arvioidut saapumisajat edessä olevilla vaihtopysäkeillä.