Särkänniemi ja Särkänniemi Zones lahjoittavat 1000 lippua sisähuvipuistoon vähävaraisille perheille

Särkänniemi ja Särkänniemi Zones lahjoittavat vähävaraisille perheille 1000 lippua Zonesiin Ideaparkiin. Tampereen kaupungin lapsiperheiden sosiaalityö jakaa liput tarvitseville perheille.

Särkänniemi on lahjoittanut tytäryhtiönsä Särkänniemi Zonesin kanssa 1000 Zones-ranneketta Tampereen kaupungin lapsiperheiden sosiaalityölle jaettavaksi eteenpäin sellaisille perheille, joilla ei muuten olisi välttämättä mahdollisuutta vierailla maksullisissa kohteissa syysloman tai loppusyksyn aikana.

Särkänniemi Zones on sisähuvipuisto Ideaparkissa. Zones on jaettu erilaisiin alueisiin: Kid Zone ja Family Fun Zone houkuttelevat lapsiperheitä, Action Zone, Game Zone ja Pikseli isompia lapsia, nuoria sekä aikuisia.

Hyväntekeväisyytenä jaetut Zones-rannekkeet sisältävät pääsyn Kid Zonelle, Family Fun Zonelle ja Action Zonelle. Lokakuun viimeisenä ja marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Zonesissa vietetään Halloweenia.

Särkänniemessä vietetään syyslomaviikolla Karmivaa karnevaalia. Eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta ammentava tapahtuma järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut