Harri Gustafsbergin työstä kirjoitettu kirja kiinnostaa – Karhuryhmän ensimmäinen painos myytiin loppuun viikossa, luvassa myös televisiosarja

Pirkkalalaisen entisen Karhu-ryhmän poliisin ja nykyisen kouluttajan Harri Gustafsbergin työelämään liittyvä kirja Karhuryhmä (Otava) on kiinnostanut ihmisiä. Tamperelaisen Heidi Holmavuon kanssa kirjoitettu kirja myi ensimmäisen painoksen loppuun viikossa, ja nyt kirjasta myydään jo toista painosta.

Yli 20 vuotta Karhussa työskennellyt Harri Gustafsberg kertoo Karhuryhmä-kirjassa kokemuksistaan ja tuntemuksistaan yksikön jäsenenä. Kirja auttaa kustantajan tiedotteen mukaan myös ymmärtämään paremmin mielen suorituskykyä ja sitä, miten toimia tehokkaasti kovan paineen alla tilanteessa kuin tilanteessa.

Toisen painoksen lisäksi kirjasta ollaan tekemässä myös televisiosarjaa. Ohjelma on tällä hetkellä tuotantovaiheessa, ja sen on tarkoitus tulla ruutuihin keväällä 2020.

Lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut