Autoilija törmäsi 13-vuotiaaseen polkupyöräilijään Satamakadulla – Auton eturengas ajautui pojan jalkaterän yli

Hätäkeskukseen tuli maanantaiaamuna kahdeksan aikaan ilmoitus henkilöauton ja jalankulkijan välisestä törmäyksestä Tampereen Satamakadulla. Törmäyskohdassa Satamakatu 16:n kohdalla on kaksi ajokaistaa samaan suuntaan ja törmäys oli tapahtunut, kun oikeaa kaistaa ajanut auto oli pysähtynyt antamaan tietä suojatielle astumassa oleville jalankulkijoille.

Vasenta kaistaa samaan aikaan ajanut 28-vuoties mies oli ajanut suojatien ohi pysähtymättä ja osunut suojatietä ylittäneeseen 13-vuotiaaseen poikaan. Auton sivupeili oli osunut poikaan ja auton eturengas oli mennyt pojan oikean jalkaterän yli. Poika ei loukkaantunut törmäyksessä vakavasti, mutta hänet kuljetettiin ambulanssilla Acutaan tarkempia tutkimuksia varten.

Mies puhalsi nollat poliisin alkometriin. Miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut