Taas yksi pätkä Hämeenkatua on valmis – Valmista katua pääsee jo Hämeenpuistosta Kuninkaankadulle, katso kuvat

Hämeenkadulla saadaan jälleen lisää tilaa jalankulkuun kun uusi kortteliosuus valmistuu.

Hämeenkadun länsipäässä Näsilinnankatu–Kuninkaankatu-välillä kadun pohjoispuolen kivityöt on saatu valmiiksi.

Myös osuudelle istutetut katupuut ovat paikoillaan. Nyt kaikki vuodelle 2019 suunnitellut Hämeenkadun korttelien kiveystyöt ovat valmistuneet suunnitellusti.

– Hämeenkadun länsipäässä ovat radan rakentamisen ja jalankulkuosuuksien puolesta valmiina Tuulensuun kortteli ja Näsilinnankatu–Kuninkaankatu-osuus. Hämeenkadun itäpäässä valmiina on myös kaksi korttelia eli Aleksanterinkatu–Tuomiokirkonkatu-väli ja Tuomiokirkonkatu–Rautatienkatu-osuus. Kadun eteläpuolella on ollut talotyömaa, jonka kohdalle pääsemme nyt aloittamaan töitä, Hämeenkadun aluevastaava Kimmo Lahti Raitiotieallianssista kertoo.

Hämeenkatu valmistuu tämän vuoden osalta täysin suunnitelmien mukaisesti. Loppusyksyllä tehdään muissa kortteleissa vielä ensi vuotta valmistelevia töitä, asfaltoidaan pintoja talvea varten ja viimeistellään muun muassa Hatanpään valtatien liittymäalueen töitä.

Kortteleita valmistuu puoli kerrallaan myös ensi vuoden aikana. Raitiotie Hämeenkadun keskelle valmistuu vuonna 2021 ja viimeinen osuus katurakentamisesta Keskustorin kohdalla valmistuu vuonna 2022.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut