"Auton merkeistä ei ole täyttä varmuutta" – Poliisi on saanut kolmisensataa uutta vinkkiä lokakuun jälkeen koskien Raisa Räisäsen katoamisiltaa

Keskusrikospoliisi julkisti lokakuun puolessavälissä kaksi valvontakamerakuvaa lokakuiselta lauantai-illalta, jollon Raisa Räisänen katosi jäljettömiin Tampereen ydinkeskustasta.

Valvontakamerakuvilla pyrittiin hakemaan vinkkiä ensin yhdestä museoautosta, joka oli tallentunut Hämeenkatu 16:n kohdalla olevaan kameraan iltakymmenen ja iltayhdentoista jälkeen.

Nopeasti julkistuspäivänä kävi ilmi, että kuvissa on kaksi eri autoa. Vahvistus tuli vanhojen autojen ammattimaisilta harrastajilta. Pian autot paikallistuivat Buick Electraksi ja Dodge Aspeniksi.

Todennäköisesti, ei varmasti.

– Ei ole täyttä varmuutta, onko kyse näistä merkeistä. Sen voi sanoa, että todennäköisesti on kyse näistä autoista, huomauttaa tutkinnanjohtaja Paavo Tuominen

Valvontakamerakuvien julkaisun jälkeen poliisi on saanut noin kolmisensataa vinkkiä tapaukseen liittyen.

– Valtaosa liittyy nimenomaan näihin autoihin. Ihmiset ottavat yhteyttä, ja haluavat kertoa käsityksensä näistä valvontakamerakuvien ajoneuvoista, Tuominen kertoo.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut