Jos et jaksa lähteä Keskustorille seuraamaan EM-karsintaottelua, voit jäädä kotiinkin – Nelonen näyttää ratkaisumatsin ilmaiseksi

Tamperelainen uutisoi aiemmin, että Tampereen kaupunki järjestää Suomen ratkaisevaa EM-karsintaottelua varten ulkoilmakatsomon Tampereen keskustorilla. Paikalle odotetaan ainakin 3 000 katsojaa.

Jos ulkoilma ja sosiaalinen tapahtuma ei ole sinun juttusi, ratkaisumatsin voit seurata myös kotisohvalta käsin. NENT Group Finland ja Nelonen Media tuovat Huuhkajien kaksi viimeistä EM-karsintaottelua vapaasti katsottavaksi kaikille suomalaisille jalkapallofaneille. Yhteistyö sisältää 15. marraskuuta pelattavan Suomi–Liechtenstein-ottelun sekä 18. marraskuuta pelattavan Kreikka–Suomi-pelin.

Ottelut näkyvät Nelosella ja Ruudussa suomeksi selostettuina. Suorien otteluiden yhteydessä nähdään myös Viasatin studiolähetykset.

Suomella on mahdollisuus tehdä jalkapallohistoriaa pääsemällä ensimmäistä kertaa mukaan EM-kisoihin. Kisapaikka varmistuu, mikäli Suomi voittaa Liechtensteinin perjantaina 15. marraskuuta pelattavassa ottelussa. Vaatimattomastikin sanottuna Suomi on ottelussa ylivoimainen ennakkosuosikki.

Tuon ratkaisevan ottelun selostaa tamperelainen Ville Kuusinen Ottelu alkaa Helsingissä kello 19. Huuhkajien kohtalo selviää viimeistään maanantaina 18.11. Ateenassa, kun Huuhkajat saavat vastaansa Kreikan. Ilta käynnistyy Nelosella kello 21.30 studio-osuudella.

– Huuhkajat ovat herättäneet Suomessa ennen näkemättömän jalkapallohuuman. Olemme saaneet lähietäisyydeltä seurata Huuhkajien taistelua kohti pitkään odotettua unelmaa. Nyt se on lähempänä kuin koskaan. Yhteistyössä Nelonen Median kanssa voimme tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden elää mukana tässä historiallisessa hetkessä, sanoo NENT Group Finlandin vastaava tuottaja Ville Klinga

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut