Kaikki suojatiet otetaan nyt käyttöön Rautatienkadun, Hämeenkadun ja Itsenäisyydenkadun liittymässä – Hämeenpuistossa tehdään liikennejärjestelyjä

Rautatienkadun, Hämeenkadun ja Itsenäisyydenkadun liittymässä palautetaan käyttöön kaikki suojatiet perjantaiaamuna 8.11. Asiasta tiedottaa Raitiotieallianssi.

Rautatienkadun ja Itsenäisyydenkadun liittymässä on tehty kiveystöitä ja niiden sekä asfaltoinnin valmistuttua kaikki suojatiet liittymässä saadaan käyttöön. Tilanne on raitotien valmistumisen mukainen lopullinen liikennejärjestely.

Hämeenkadun pohjoispuolen jalkakäytävä jatkuu uutena suojatienä risteyksen yli rautatieaseman puolelle. Suojatie yhdistyy Itsenäisyydenkadun ylittävään uuteen suojatiehen joka vie Posteljooninpuistosta rautatieaseman edustalle.

Näin Rautatienkadun, Itsenäisyydenkadun ja Hämeenkadun liittymässä on jatkossa uusi suojatiereitti, joka parantaa kulkuyhteyksiä Hämeenkadun itäpäässä ja rautatieaseman alueella.

Hämeenpuistossa tehdään viikolla 46 liikennejärjestelyihin pieniä muutoksia talvea varten. Hämeenpuiston suuntainen ajorata ja ajolinjat oikaistaan raitiotien kohdalla.

Lisäksi pääkirjasto Metson kulmalla olevaa suojatietä oikaistaan hieman. Pyynikintorin suuntaan kääntyminen Hämeenpuistosta tapahtuu kuten aiemminkin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut