Suosittu Nenäpäivä-kampanja huipentuu perjantaina – "Monet haluavat taas olla mukana auttamassa maailman lapsia"

Nenäpäivä-kampanjaa vietetään parhaillaan ympäri Suomen. Kampanja huipentuu tulevana perjantaina 8.11. varsinaiseen Nenäpäivään, jolloin Yle TV1 ja Yle TV2 esittävät koko illan Nenäpäivän suoraa lähetystä.

Nenäpäivä näkyy tällä viikolla myös monissa Ylen ohjelmissa ja maailman lapsia autetaan useilla radiokanavilla maratonlähetysten merkeissä.

Nenäpäivän tavoitteena on saada kokoon miljoonapotti maailman lasten auttamiseksi – viime vuonna Nenäpäivän keräystulos oli 2,7 miljoonaa euroa.

Keräyksen varoilla on saatu maailmalla paljon aikaan. Tämän takaavat Nenäpäivä-käsitteen alta löytyvät yhdeksän järjestöä, jotka huolehtivat siitä että apu menee perille.

– On mukavaa huomata, että niin monet haluavat taas olla mukana auttamassa maailman lapsia. Toivomme, että jokainen suomalainen löytää oman tapansa osallistua Nenäpäivään ja auttaa. Maailman lapsia voi auttaa vaikka neulomalla villasukkia isänpäiväksi tai järjestämällä hyväntekeväisyyskahvittelut työpaikalla, Nenäpäivän toiminnanjohtaja Riina Paasio huomauttaa.

Nenäpäivän tiimoilta on tällä viikolla on luvassa useampiakin erilaisia tapahtumia: muun muassa Miten kasvatat lapsestasi maailmanparantajan –keskustelutilaisuus Helsingissä, Teivon ravien hyväntekeväisyyslähtö Ylöjärvellä, Omnian hyväntekeväisyysmyyjäiset Espoossa, Itä-Suomen yliopiston filosofisen tiedekunnan järjestämä Nenäpäivä-konsertti Joensuussa sekä kauppakeskustapahtumia usealla paikkakunnalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut