Särkänniemen tapahtumaranta vai Santalahden tapahtumapuisto? Näin kaupungilta vastataan

Tampereella ensi kesänä järjestettävä Rockfest julkisti tänään ison esiintyjäbuukkauksen. Brittiläiden hevimammutti Iron Maiden saapuu Manseen.

Asiasta kerrotussa uutisessa kuitenkin hämmensi tapahtumajärjestäjien käyttämä tapahtumapaikan nimitys: Särkänniemen tapahtumaranta, eikö se olekaan Santalahden tapahtumapuisto?

Viiden tähden keskusta -hankkeen projektipäällikkö Markus Joonas selventää asiaa.

– Se on Särkänniemen tapahtumaranta. Se on virallinen nimi kun puhutaan puistosta tapahtumakäytössä. Tavallisena puistona ollessa puhutaan Santalahden rantapuistosta, hän sanoo.

Nimenmuutoksesta päätettiin syksyn aikana. Kyseessä on Joonaksen mukaan niinsanottu brändinimi, josta seuraa synergiaetuja.

– Se on siinä yhteydessä. Särkänniemen viihtyvyysalueen toiminnallisuus laajenee, hän sanoo.

Särkänniemen huvipuisto on tunnettu ja tunnistettava paikka. Tämä auttaa myös ulkopaikkakuntalaisia löytämään uuteen puistoon.

– Jos mainitset suomalaiselle sanan Särkänniemi niin kaikki tietävät, missä se on. Se on siinä Näsinneulan kupeessa jossain. Se on hyvä maamerkki suunnistaa. Jos saavut Tampereelle linja-autolla ja mietit, minne pitäisi suunnistaa, niin kulje vain Näsinneulaa kohti ja löydät perille, sanoo Joonas.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut