Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lottovoittaja on jättänyt 1,8 miljoonaa euroa lunastamatta – Siilinjärven jättipotin osakas ei enää vastaa Veikkauksen yhteydenottoihin

Yksi Siilinjärven Eurojackpot-voitto on edelleen lunastamatta.

Kaikkien aikojen suurin 92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto osui elokuun lopussa Siilinjärvelle. Voitto napsahti 50 henkilön porukalle.

Veikkaus tiedottaa ihmettelevänsä nyt sitä, miksi yhden 1,8 miljoonan euron osuuden Siilinjärven jättipotista voittanut henkilö ei hae rahojaan pois.

Veikkaus on yrittänyt tavoittaa voittajaa useaan otteeseen, mutta turhaan. Voittajan henkilöllisyys on Veikkauksen tiedossa.

– Tämä yhden osuuden kohtalo alkaa muodostua meillekin mysteeriksi. Tavoitimme tuon kyseisen voittajan silloin heti tuoreeltaan ja hänelle kerrottiin voitonmaksuun liittyvistä yksityiskohdista, mutta rahojaan tuo henkilö ei ole vielä käynyt lunastamassa, Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa tiedottaa.

Voitto pitää lunastaa henkilökohtaisesti Veikkauksen pääkonttorilta Helsingin Pohjois-Haagasta. Voitto vanhenee vuodessa arvontapäivästä laskien eli 23.8.2020.

– Onhan tässä toki vielä aikaa, mutta toivomme, että tämä asia ratkeaisi mahdollisimman pian ja voittaja saisi rahansa. Voittokahvit laitetaan porisemaan, kunhan voittaja tänne ilmestyy. Kannattaa kuitenkin olla ainakin päivää ennen saapumista yhteydessä asiakaspalveluumme, että saadaan kakkukin leivottua juhlan kunniaksi, Auremaa maanittelee voittajaa.

Veikkauksen asiakaspalvelun puhelinnumero on 0200-55 000.