Keskustorille nousee Huuhkajien kisakatsomo perjantaina! – Tällaista ohjelmaa kaupunki sinne suunnittelee

Huuhkajat taistelee historiallisesta EM-lopputurnauspaikasta perjantaina 15.11. Jalkapallon miesten EM-karsintojen Suomi-Liechtenstein -ottelu pelataan Helsingissä, mutta peliä pääsee seuraamaan myös Tampereen Keskustorin kisakatsomossa. Peli esitetään suorana lähetyksenä Keskustorin näytöiltä.

Huuhkajien kisakatsomo alkaa perjantaina 15.11. kello 18. Ennen varsinaisen pelin alkua tunnelmaan virittäydytään muun muassa toimittaja Jani Saaren pelaajahaastatteluilla. Lähetyksen seuraaminen alkaa kello 18.50.

Screenit ja esiintymislava sijoitetaan Vanhan kirkon edustalle siten, että myös Tampereen teatterin asiakkaat pääsevät esteettä kulkemaan teatterin näytökseen. Tapahtuma päättyy ottelun loppuanalyysien jälkeen noin kello 21.30.

– Tampereen kaupungin mahdollistama ottelun striimaus on jatkoa Tampereella järjestetyille EM-karsintaotteluille, joiden nostattaman "Tampereen taian" ansiosta Suomella on hyvät mahdollisuudet selvitä ensimmäistä kertaa Suomen historiassa jalkapallon arvokisoihin vuonna 2020, kommentoi Tampereen kaupunki asiaa tiedotteessa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, se on kaikilla avoin ja ikärajaton. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin ja olla virittäytymässä tunnelmaan.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut