Tiistai oli Tampereella lohduton näpistysten teemapäivä – Poliisi kirjasi vuorokauden aikana jopa parikymmentä asiaan liittyvää tehtävää

Poliisipartioille ilmoitetaan päivittäin lukuisista näpistysrikoksista eikä tiistaipäiväkään tehnyt positiivisella tavalla poikkeusta näiden tehtävien suhteen. Näpistystehtäviä oli tiistaina kaikkinensa hieman yli parikymmentä.

Yksi poiminta näistä liittyy tematiikkaan mies ja kosmetiikka. Kello 16.02 selvisi, että 25-vuotias mies oli anastanut Hämeenkadulla sijaitsevan tavaratalon kosmetiikkaosastolta tuoksuja, joiden yhteisarvo oli yli 250 euroa.

Päihtynyt näpistelijä oli lähtenyt vartijaa juosten karkuun ja vastustellut kiinniottoaan siinä määrin, että hänet jouduttiin raudoittamaan. Poliisipartio kuljetti miehen päihtymyssäilöön. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi pieni määrä kannabista sekä reseptilääkkeitä, joihin hänellä ei ollut määräystä. Miestä epäillään näpistyksestä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Toinen poiminta sijoittuu Tampereen Lielahteen. Siellä 2,59 euron arvoisesta omaisuudesta syntyi varsinainen hulina, joka kärjistyi painin ja putkaan kantamisen tunnelmiin. Kolmekymppinen mies asioi marketissa kello 18.20 ja anasti irtokarkkeja sekä juomatölkin. Anastetun omaisuuden arvo oli mainittu 2,59 euroa.

Poliisipartio kuljetti päihtyneen näpistelijän säilöön. Poliisiautokaan ei edistänyt yksimielisyyttä: kuljetuksen yhteydessä mies alkoi käyttäytyä erittäin aggressiivisesti ja poliisiasemalla hänet jouduttiin lopulta kantamaan säilytystiloihin. Rikosilmoitus kirjattiin näpistyksestä ja haitanteosta virkamiehelle.

Kolmas poiminta liittyy Tampereen Hervantaan tematiikalla vain yhden juoman tähden. Kylmäsuonkadulla sijaitsevassa kaupassa kello 19.20 asioineella miehellä ei ollut rahaa maksaa alle kahden euron hintaista juomaa, joten hän ratkaisi asian antamalle kassalle rahaa muutaman kolikon ja lähti sitten juosten karkuun. Näpistelijä saatiin kiinni ja avaamaton pullo myyntikuntoisena takaisin.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut