Huomenna juhlitaan Huuhkajien kanssa Helsingin Kansalaistorilla! Tässä illan ohjelma, ohjeet ja kiellot

Huuhkajien historiallisen EM-lopputurnauspaikan kunniaksi järjestetään virallinen kansanjuhla tiistai-iltana. Juhlapaikka on Helsingin Kansalaistori, jonne saapuu koko joukkue juhlimaan yhdessä yleisön kanssa.

Juhla alkaa kello 19, jolloin alkaa myös parintuntinen suora televisiolähetys Nelosella ja Ruutu.fi -palvelussa.

Huuhkajien lisäksi lavalla nähdään illan aikana ainakin JVG, Abreu, Kaija Koo ja Juha Tapio. Palloliiton mukaan luvassa on myös yllätysesiintyjiä.

Yleisöä pyydetään saapumaan juhlaan julkisella liikenteellä, koska parkkipaikan löytyminen osoittautuu todennäköisesti mahdottomaksi. Invataksilla saapuvien on kätevintä suunnata Elielinaukiolle, Musiikkitalon eteen tai Sanomatalon viereen.

Alue on esteetön ja yleisön käytettävissä on tavallisten vessojen lisäksi inva-WC.

Kansanjuhlassa ei saa tupakoida eikä nauttia omia alkoholijuomia. Lisäksi alueelle ei ehdottomasti saa tuoda sateenvarjoja, järjestelmäkameroita, videokameroita, nauhureita, retkikalusteita, grillejä, lemmikkieläimiä, laser-osoittimia, aseita, ilotulitteita tai mitään muutakaan riskaabeliksi luettavaa tavaraa.

Kännykkäkameroilla ja pokkarikameroilla saa kuvata - ja sen ilmoitetaan olevan suorastaan toivottavaa. Yleisöä kannustetaan myös varustautumaan korvatulpilla, joita myydään esimerkiksi apteekeissa.

Huuhkajien fanituotemyynti ilmoittaa palvelevansa yleisöä koko tapahtuman ajan.

Yleisön tukena ja turvana ovat huomioliiveihin pukeutuneet järjestyksenvalvojat, joiden puoleen voi kääntyä kaikissa ongelmatilanteissa. Lisäksi paikalla päivystää ensiapuryhmä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut