Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi tiedottaa hurjasta pikkujoululauantaista Sisä-Suomessa: ylenmäärin rattijuoppoja, tappeluita ja nahisteluita – "Pikkujoulusta joulu kaukana"

Poliisi tiedottaa hurjasta pikkujouluviikonlopusta Sisä-Suomessa, jossa tiedotteen otsikon mukaisesti on ollut "Pikkujoulusta joulu kaukana".

Sisä-Suomen poliisin mukaan eilistä lauantai-iltaa värittivät erityisesti lukuisat rattijuopot ja erilaiset tappelut sekä nahistelut niin yksityisillä kuin yleisilläkin paikoilla. Yhteensä kello 20 ja 06 välisenä aikana poliisilla oli Pirkanmaalla 147 tehtävää ja Keski-Suomessa 103 tehtävää.

Esimerkiksi Jyväskylän Seitikintiellä ajoi henkilöautoa ajo-oikeudeton 39-vuotias mies, jota epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Turuntiellä Nokialla Viholan kohdalla tapahtui henkilöauton ulosajo. Tampereen suuntaan ajanutta ajo-oikeudetonta nuorta miestä epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta puhalluskokeen näytettyä 0,68 mg/l.

Myös 41-vuotias mies on epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta Laukaassa. Auto oli suistunut tieltä lumipenkkaan ja puhalluskokeen tulos näytti 1,47 mg/l.

Erilaisia tappeluja, nahisteluja ja erimielisyyksiä selvitettiin aamuyön tunteina esimerkiksi Sastamalan Puistokadulla, Pirkkalan Suupantiellä, Ruoveden Honkalantiellä, Laukaan Liepeentiellä, Äänekosken Torikadulla sekä Ikaalisissa Vanhalla Tampereentiellä.