Kansa on puhunut ja tässä on tulos: Israelilainen Guy avioituu Jessicansa kanssa jääkarusellissa suomalaisen järven jäällä – "Really?”

– On aivan ihanaa mennä naimisiin Lohjalla!

Näin hehkuu 29-vuotias lahtelainen Jessica Räty Jessica Räty ja 37-vuotias israelilainen Guy Saar voittivat Lohjan kaupungin ja Radio Novan järjestämän Häät jääkarusellissa -äänestyksen.

Hääkilpailuun osallistui 80 paria, joista 12 paria pääsi finaaliin, jossa äänimäärä ratkaisi voittajan. Ääniä Radio Novan sivuilla pareille annettiin 5 040.

Jessica Räty ja Guy Saar vihitään 22.2.2020 Lohjan Jääkarusellifestivaaleilla ja he viettävät hääjuhlaansa 100 metrin syvyydessä Tytyrin Elämyskaivoksessa. Pari saa myös upean, yli 8 000 euron arvoisen hääpalkinnon lohjalaisilta yrityksiltä.

Jessica Räty sai soiton voitosta torstaina ja hän soitti heti Guy Saarille Tel Aviviin.

– Ei Guy ensin meinannut uskoa. Kyseli vain että ”really”, nauraa Räty.

Räty ja Saar tapasivat kuutisen vuotta sitten, mutta suhteeksi ystävyys syveni yhteisellä työpaikalla Tel Avivissa 4,5 vuotta sitten. Räty tekee parhaillaan pro gradu -tutkielmaa some-kilpailuista Jyväskylän yliopistossa ja sitä tehdessään hän sai tietää Lohjan hääkilpailusta. Räty päätti tehdä kaikkensa, että pari saisi riittävästi ääniä.

– Lähetin kaikille 588 Facebook-ystävälleni yksityisviestin ja pyysin heitä äänestämään meitä ja kehottamaan ystäviäänkin siihen. Liityin kaikenlaisiin Facebook-ryhmiin levittääkseni asiaa.

Rädyn ja Saarin hääjuhliin tulee Rädyn mukaan noin 30–35 ihmistä, joista osa Yhdysvaltoja ja Israelia myöten.

Pariskunta ei ole päättänyt, asettuvatko he asumaan Suomeen vai Israeliin.

– Kummankin töiden kannalta Helsinki olisi Suomessa paras paikka, mutta en haluaisi asua Helsingin keskustassa. Ehkä Lahti tulisi kysymykseen.

Nyt pari on täynnä onnea.

– Kyllä me lapsia halutaan ja olen varma, että tämä liitto tulee kestämään elämän loppuun asti.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut