Jonne Aaron lähtee konserttisalikiertueelle – Esittää nyt lauluja, joita on kirjoittanut muille artisteille

Tampereen oma poika Jonne Aaron nähdään pitkästä aikaa konserttisalimiljöössä ensi keväänä. Kiertue alkaa Espoon Sellosalista 22.2. ja päättyy Turun Logomoon 18.4.

Seitsemän salia käsittävällä Ota mut -konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistään menestyskappaleista. Listalla ovat muun muassa Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda) sekä Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski). Mielenkiintoinen ratkaisu on myös Katri Helenan esittämä Elossa taas, joka on käännös Negativen Still Alive-kappaleesta.

Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Taivas itkee hiljaa, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä.

– Tartun ensimmäistä kertaa muille artisteille tekemiini biiseihin. Tuntuu uudelta ja inspiroivalta seikkailulta. Mukana on toki myös kappaleita omasta tuotannostani. On hienoa päästä pitkästä aikaa konserttisaleihin. Niissä on aina ollut hieno tunnelma sekä akustiikka mitä parhain, Jonne Aaron kommentoi.

Ota mut-konserttisalikiertueen lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Ticketmasterissa perjantaina 13. joulukuuta klo 9.00. Tampere-taloon karavaani pysähtyy 7. maaliskuuta 2020.

Kiertue:

22.2.2020 Espoo, Sellosali (Lippu.fi)

6.3.2020 Pori, Promenadi Sali (Ticketmaster)

7.3.2020 Tampere, Tampere-talo (Lippu.fi)

27.3.2020 Hyvinkää, Hyvinkääsali (Lippu.fi)

3.4.2020 Rauma, Rauma-Sali (Lippu.fi)

17.4.2020 Cruselli, Uusikaupunki (lippu.fi)

18.4.2020 Turku, Logomo (Lippu.fi)

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut