Tamperelainen NoHo Partners omistaa jo 20 ravintolaa Norjasta – "Tämän kokoluokan toimijoita ei markkinassa juuri ole"

Tamperelainen NoHo Partners on ostanut viisi uutta ravintolaa Norjasta. Uudet ravintolat sijaitsevat Oslon markkina-alueella ja Tromssassa.

NoHo laajensi toimintaansa Norjaan huhtikuussa ryminällä ostamalla kerralla 15 ravintolaa. Yhtiön mukaan se omistaa Norjassa nyt 20 ravintolaa, mikä tekee siitä yhden vuonojen maan merkittävimmistä ravintolayrittäjistä.

– Olemme tällä hetkellä erittäin merkittävä ja kiinnostava toimija Norjan fragmentoituneessa, noin 9 miljardin euron arvoisessa ravintolamarkkinassa. Tämän kokoluokan toimijoita ei markkinassa juuri ole. Selkeä etumme on laaja ravintolakattaus ja lukuisat erilaiset ravintolakonseptit aina pubeista peli- ja viihderavintoloihin, ruokaravintoloista yökerhoihin, sanoo NoHo Partnersin kansainvälisten liiketoimintojen johtaja Juha Helminen

NoHo Partnersin mukaan Norjan ravintolamarkkinat ovat 1,8 kertaa Suomen markkinoita suurempia. Norjalaiset ovat ahkerampia ravintolassa kävijöitä, ja sunnuntaiaukiolotkin ovat kannattavia, koska työntekijöille ei makseta tuplapalkkaa.

Yhtiön ravintoloihin Norjassa kuuluvat muun muassa perinteikäs irlantilaispubi The Dubliner, neljällä paikkakunnalla toimiva viihderavintolakonsepti Camping, nuorisopaikat Kulturhuset ja Youngs, ruokaravintolat Grisen ja Colonel Mustard sekä yökerho-kahvila Skatten.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut