Tamperelaismies yritti kaupitella dopingaineita sekä amfetamiinia – Syyttäjä vaatii ehdollista vankeusrangaistusta

Poliisi on selvittänyt laajan, muun muassa dopingaineiden salakuljetukseen ja levitykseen keskittyneen rikoskokonaisuuden. Toimintaa johdettiin Tampereelta käsin. Sauvo Jylhä/ESM:n arkisto

Pekka Ruissalo

Kihlakunnansyyttäjä Aino Ojanen vaatii tamperelaismiehelle ehdollista vankeusrangaistusta dopingrikoksesta sekä huumeiden käyttöön ja myyntiin liittyvistä rikoksista.

Mies on alkuvuonna 2018 yrittänyt kaupitella testosteronivalmistetta, jonka myynti on kielletty. Miehen hallusta on takavarikoitu ampulleja, joiden vaikuttava aine on testosteroni.

Lisäksi miestä syytetään myös amfetamiinikaupasta. Miehen hallusta on löytynyt ainakin 15,5 grammaa amfetamiinia ja hän on yrittänyt myydä erästä eteenpäin 3,7 grammaa. Tämän lisäksi miehen hallusta on helmikuussa 2018 löytynyt puukko, josta kirjataan syyte toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Asiakokonaisuudessa on syytettynä myös kaksi muuta miestä. Toiselle heistä vaaditaan lyhyttä ehdotonta vankeustuomiota, toiselle vähintään 15-20 päiväsakon suuruista sakkorangaistusta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tamperelaisen tärkeimmät ja kiinnostavimmat jutut saa uutiskirjeenä sähköpostiin joka päivä – Näin tilaat!
    12.5.2018 12:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut