Nyt tuli positiivinen tulosvaroitus: NoHo Partners Oyj nostaa tulosohjeistustaan

NoHo Partners Oyj, aiemmin Restamaxina tunnettu yhtiö, päivittää näkymiään ja nostaa ohjeistustaan vuodelle 2019 koko konsernin sekä ravintolaliiketoiminnan osalta.

Parantuneen tulosnäkymän taustalla ovat yhtiön kannattavan kasvun strategian toteutuminen etuajassa, henkilöstövuokraustoiminnasta luopuminen sekä onnistunut vuoden 2019 viimeinen kvartaali ravintolaliiketoiminnassa.

– Kannattavan kasvun strategiamme etenee etuajassa ja olemme hyvällä matkalla kohti vuoden 2021 tavoitettamme ja noin 8 prosentin liikevoittomarginaalia ravintolaliiketoiminnassa. Strategiajaksomme ensimmäisen vaiheen tavoite oli saada tänä vuonna aikaiseksi selkeä tuloskäänne.

– Olemme nyt onnistuneet nostamaan kannattavuuden hyvälle tasolle, viemään Royal Ravintolat -yrityskaupan synergiat maaliin ja aloittaneet kansainvälistymisen toden teolla. Seuraavassa vaiheessa siirrymme takaisin kasvun radalle kannattavuutta unohtamatta, sanoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström

Henkilöstövuokrauksen liiketoiminnan järjestelystä sekä ravintolaliiketoiminnan loppuvuoden näkymistä johtuen NoHo Partners -konsernin liikevaihto on arviolta 270 miljoonaa euroa ja liikevoittomarginaali 11 prosenttia. Ravintolaliiketoiminnan liikevaihto on arviolta 270 miljoonaa euroa ja liikevoittomarginaali 6,5 prosenttia.

Konsernin ravintolaliiketoiminnan osalta pitkän aikavälin ohjeistus pysyy ennallaan: tavoitteena on saavuttaa noin 350 miljoonan euron liikevaihto ja noin 8 prosentin liikevoittomarginaali vuoden 2021 loppuun mennessä.

Konserni tulee tarkentamaan tilikauden arviota vuosittain neljännen kvartaalin tulosjulkistuksen yhteydessä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut