Poliisi tiedottaa nyt poikkeuksellisen laajasta, maan laajuisesta huumetutkinnasta – IS: Useilla epäillyillä on kytkös Pirkanmaalle

Pekka Ruissalo

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan suuresta huumetutkinnasta, joka on ollut tutkinnassa Helsingin poliisilaitoksella. Tutkinta on nyt valmistumaisillaan ja sen yhteydessä on selvinnyt, että kyseessä on poikkeuksellinen suuri, useampaa maakuntaa koskettava rikosasia.

Ilta-Sanomien haastattelema rikoskomisario Jari Nikonen sanoo, että yhteistyössä ovat olleet mukana niin Keskusrikospoliisi kuin myös muut suomalaiset poliisilaitokset.

– Tämä on todella poikkeuksellisen laajamittainen huumausaineiden, doping-aineiden ja lääkeaineiden maahantuontia ja levitystä koskeva rikosasia, Nikonen sanoo Ilta-Sanomien mukaan.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan useilla epäillyistä on kytkös Pirkanmaalle. Pirkanmaalla on tai on ollut joko nykyinen tai entinen asuinpaikka, tai sitten ammatti liittyy maakuntaan.

– Tämä koskee tietyllä tavalla koko valtakuntaa, mutta en rupea vahvistamaan mitään paikkoja miksikään pääpaikoiksi, Nikonen sanoo lehdelle.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut