Tullikamari testaa: Pakkahuoneen keikoille voi ostaa etukäteen juomalippuja

Pakkahuoneen keikoille myydään nyt myös juomalippuja etukäteen.

Tällä hetkellä muun muassa helmikuun 2020 puolenvälin kahdelle Apulanta-keikalle, maaliskuun Apocalyptican esiintymiseen ja huhtikuun Semmarit-juhlakonserttiin voi Tiketistä ostaa pääsylippujen lisäksi myös ennakkojuomalippuja, joita voi hankkia myös pääsylipun ostamisen jälkeen aina tapahtumapäivään asti.

Juomalippuja saa lunastaa joko PDF-muodossa tai mobiililippuna. Tietylle keikalle suunnatut tositteet helpottavat ja nopeuttavat toimintaa baaritiskillä; keikkakokemuksesta Tullikamarilta tulee entistä sujuvampi, kun käteisen tai pankkikortin käsittely baaritiskillä jää pois.

Juomaliput ovat työkalu myös isommille seurueille ja yrityksille.

– Tapahtumat Tullikamarilla myyvät entistä useammin loppuun jo ennakosta. Livemusiikin suosio pysyy ja jopa kasvaa, joten halusimme laajentaa palveluamme ja parantaa Tullikamarilla vierailevien asiakkaiden kokemusta entisestään, Tullikamarin promoottori Tero Viikari toteaa.

– Tiketin Checkoutin kanssa yhteistyössä toteuttama shop-in-shop mahdollistaa juomalippujen myymisen ilman, että asiakkaan ja anniskelijan välillä on välikäsiä, vaikka juomat saakin samalla, kun ostaa tapahtumaliput, kertoo Mirva Merimaa Tiketistä.

– Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia palveluja yleisöasiakkaille ja tapahtumajärjestäjille. Olemme tyytyväisiä, että Tampereen Tullikamari haluaa ennakkoluulottomasti kokeilla myös muiden tuotteittensa myyntiä ennakkoon.

Ennakkoon ostettavien juomien valikoima on laaja ja siinä on sekä alkoholillisia että alkoholittomia vaihtoehtoja. Juomalippujen lunastaminen edellyttää kuitenkin vähintään 18 vuoden ikää.

Palvelu tulee jatkossa laajenemaan jo myynnissä oleville ja tuleville keikoille Pakkahuoneella.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut