Maanantaista alkaen säästölipun hinta laskee VR:llä opiskelijoille, eläkeläisille ja lapsille – Tätä se käytännössä tarkoittaa matkalla Tampereelta Helsinkiin

Pekka Ruissalo

Maanantaista 30. joulukuuta lähtien lapset, opiskelijat ja eläkeläiset saavat säästölipun aiempaa halvemmalla. Säästölipusta saa jatkossa saman alennuksen kuin peruslipusta.

Lapsilla hinnat laskevat 40 prosenttia, opiskelijoilla ja vapaa-ajan matkoja tekevillä varus- ja siviilipalvelushenkilöillä 30 prosenttia sekä eläkeläisillä 20 prosenttia.

Uusi hinnoittelu näille asiakasryhmille koskee kaikkia 30.12. lähtien ostettuja säästölippuja.

Helsingin ja Tampereen välillä muutos tarkoittaa käytännössä sitä, että lapsilla säästölipun normaalihinta on 8,90, ja alennuksella 5,30 euroa. Opiskelijoilla, varusmiehillä ja siviilipalvelushenkilöillä hinta putoaa 8,90 eurosta 6,20 euroon. Eläkeläisillä alennus tarkoittaa hinnan laskua 8,90 eurosta 7,10 euroon.

Säästölippuja on tarjolla rajattu määrä kaikkiin VR:n junavuoroihin.

– Olemme lisänneet viime vuosina paljon junavuoroja liikenteeseen. Suuressa osassa junavuoroja on hyvin tilaa, mutta ruuhkaisimmat vuorot täyttyvät nopeasti. Erityisesti opiskelijoilla ja eläkeläisillä voi kuitenkin olla mahdollisuus valita oma matkustusaikataulunsa joustavammin kuin vaikkapa työmatkustajilla, perustelee VR:n myynti- ja asiakaskokemusjohtaja Salla Ketola

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut