Mopoauto ajoi Sastamalassa stop-merkin takaa suoraan täysperävaunuyhdistelmän eteen – Matka pysähtyi työkalulaatikkoon ja lopulta keskelle tietä

Maanantaina kello 15 aikaan tapahtui Sastamalassa Asemakadun ja Sastamalantien risteyksessä mopoauton ja täysperävaunuyhdistelmän välinen kolari, jossa oli aineksia myös pahempaan.

Kolari syntyi, kun mopoauto oli ajanut Asemakatua tarkoituksenaan jatkaa Putajan risteyksessä suoraan Sastamalantien yli. Samaan aikaan Sastamalantietä Häijään suunnasta oli ajanut täysperävaunuyhdistelmä. Mopoauton kuljettaja ei ollut havainnut risteykseen tullessaan ajoneuvoyhdistelmää, vaan ajoi suoraan risteykseen ja yhdistelmän eteen.

Mopoauto osui ajoneuvoyhdistelmän telipyörien edessä olleeseen työkalulaatikkoon. Törmäyksen seurauksena mopoauto pyöri muutaman kerran pyörillään ympäri ja pysähtyi keskelle Sastamalantietä. Mopoautolle oli risteyksessä pakollisen pysäyttämisen osoittava stop-merkki.

Mopoauton kuljettaja vietiin tarkastettavaksi Acutaan. Mopoauto vaurioitui etuosastaan korjauskelvottomaksi. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut