Tämäkin kiinnosti vuonna 2019: Naisten alastomalle kätilökalenterille riitti kysyntää – "Rakasta itseäsi niin naisena kuin ihmisenä"

Yksi vuoden 2019 luetuimpia juttuja Tamperelaisessa oli juttu Pirkka-Hämeen kätilöyhdistyksen tekemästä kalenterista vuodelle 2020.

Siitä Tamperelainen uutisoi lokakuussa 2019.

Jokainen kalenterin kuvissa nähtävistä kätilöistä työskentelee Tampereella. Poikkeuksellista kuvissa saattaa olla jonkun mielestä se, että naiset ovat kuvissa alasti.

– Nuorin kalenterissa mukana olevista on 27-vuotias, vanhin taas juuri eläkkeelle jäänyt kätilö, hankkeen puuhanainen Sanna Koivukangas kertoo kalenterin taustoista.

Kätilöt lähtivät asialle vahvasti kehopositiivisuuden hengessä. Hänen mukaansa kätilöillä jos keillä on tällaisesta asiasta vahva omakohtainen näkemys.

– Kätilöllä on suuri etuoikeus kulkea naisen rinnalla elämän herkimmässä tilanteessa. Me saamme huomata sen läheltä, miten nainen on herkimmillään, hehkuu ja heijastaa vahvaa luonnollista voimaa, Sanna Koivukangas kuvailee.

– Perimmäinen ajatus on varmaan hyvin selkeä: rakasta itseäsi, niin naisena kuin ihmisenä. Se ei aina vaikuta maailmassa olevan aivan itsestäänselvää, hän jatkaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut