Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iso osa busseista siirtyy loppiaisena keskustassa uudelle reitille – Mikä muuttuu, lue linja linjalta!

Hatanpään valtatiellä alkava ratikkatyömaa ja juna-aikataulujen muutokset vaikuttavat monen linjan palveluun jo huomisesta loppiaisesta lähtien. Aikatauluja on korjattu myös syksyllä toteutuneiden ajoaikojen ja kysynnän perusteella.

Hatanpään valtatie kapenee ratikkatyömaan vuoksi Koskipuiston korttelissa ja vain Hämeenkadun suuntainen ajorata jää käyttöön.

Linjat 2, 4Y, 5, 6, 10, 11, 12, 21, 25, 26, 27, 31, 33, 33Y, 35 ja 50 ajavat Hämeenkadulta Hatanpään valtatielle Aleksanterinkadun kautta. Uusi Hatanpään valtatien suuntainen pysäkki Aleksanterinkatu 0553 tulee Verkatehtaankadun ja Otavalankadun väliseen kortteliin.

Pysäkit Koskipuisto E-G poistuvat käytöstä. Keskustan suuntaiset pysäkit Koskipuisto H-I jäävät käyttöön.

Linjan 1 ajantasauspisteet sekä linjojen 4 ja 9 päätepysäkit siirretään Sorin aukiolle. Linjat eivät käy Koskipuistossa tai Keskustorilla.

Linjojen 40 ja 50 reitti jatketaan Keskustorille. Linja 40 ei pysähdy Koskipuistossa, vaan ajaa Keskustorille suoraan Hämeenkatua.

Linjan 55 reitti lyhenee linja-autoasemalle.

Linjan 85 reitti lyhenee Keskustorille.