Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Miten vatkauskulho lakkaa toimimasta?" Kirjailija Jari Tervo osti Tampereelta leivontavälineen hämmentävän pitkällä takuuajalla – Näin kommentoidaan Prismasta

Kuluneen viikon yksi kuumimpia puheenaiheita yhteisöpalvelu Twitterissä on ollut kirjailija Jari Tervon ostosreissu tamperelaiseen Linnainmaan Prismaan. Tervon ja hänen vaimonsa Katin twiittauksia lukemalla on ollut pääteltävissä, että pariskunta on tehnyt pikavierailun Teiskossa sijaitsevalle mökilleen.

Linnainmaan Prismasta ostoskoriin on tarttunut poikkeuksellisen kestävää tekoa oleva, alle neljän euron hintainen vatkauskulho. Tervo on twiitannut kuvan takuukuitista.

– Kuluttajana pitäisi olla kai tyytyväinen, kun 3,95 euron vatkauskulholle saa 10 vuoden takuun? Miten vatkauskulho lakkaa toimimasta?, Tervo kyselee.

Siihen Tamperelainen yritti saada vastauksen torstaiaamun aikana. Linnainmaan Prisman asiakaspalvelusta vastannut, tuntemattomaksi jäänyt henkilö vastasi, että ei voi kommentoida omasta asemastaan asiaa.

Lopulta langan päähän saadaan Mikko Mäki, Tampereen Kalevan Prismasta vastaava ryhmäpäällikkö.

– Tuotteiden takuuajat tulevat Prisman valtakunnallisesta tuotehankintajärjestelmästä. Koodi skannataan kassalla ja takuuaika tulee sen mukaan, Mäki kommentoi.

Ryhmäpäällikön mukaan kuulostaa eittämättä hurjalta, että muovista tehdyllä leivontatarvikkeella on kymmenen vuoden takuuaika. Ainakaan pudottamalla sitä on vaikea saada hajalle.

– Vaikea sanoa, mikä olisi se syy miksi se menisi takuuseen. Sen voi varmaankin sanoa, että Jari on ainakin saanut meiltä kestävän tuotteen, Mäki pohtii.