Entiselle alasarjajalkapalloilijalle vankeutta – Ajoi autoa huumeiden vaikutuksen alaisena, käytti useampia eri lääkeaineita

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut entisen alasarjajalkapalloilijan rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta 60 päiväksi ehdottomaan vankeuteen. Asia on ratkaistu kirjallisessa menettelyssä, eli asianosainen on myöntänyt syyllistyneensä kaikkiin syytekohtiin.

1990-luvulla syntynyt mies ei ole ensimmäistä kertaa tuomiolla vastaavista asioista. Vuodesta 2016 lukien hän on syyllistynyt törkeään rattijuopumukseen tai rattijuopumukseen neljä kertaa, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta viisi kertaa sekä huumausaineen käyttörikokseen kaksi kertaa. Samasta vuodesta lukien hän on syyllistynyt muihin huumausainerikoksiin yhteensä viisi kertaa.

Tuorein tuomio tuli tapahtumista, jotka ajoittuvat syyskuulle 2019. Tuolloin poliisi tavoitti miehen liikenteestä vahvasti päihtyneenä ja autolla, jota mies kuljetti kaiken lisäksi ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen hallusta löydettiin muun muassa LSD:tä, Rivatrileja, amfetamiinia, marihuanaa sekä diatsepaamia.

Alasarjapalloilija on edustanut Suomessa useampia eri seuroja. Korkeimmillaan mies on pelannut Ykkösen tasolla. Ykköstä hän ei pelannut Tampereella tai Pirkanmaalla.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tamperelaisen tärkeimmät ja kiinnostavimmat jutut saa uutiskirjeenä sähköpostiin joka päivä – Näin tilaat!
    12.5.2018 12:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut