Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Henkilökunta on niin mukavaa että sen voisi adoptoida" - Evin on taas Paras Tamperelainen Kebab, lue koko top 20

Evin on kolmatta vuotta peräkkäin Paras Tamperelainen Kebab.

Äänestyksessä annettiin 10 103 ääntä, joista 16,6 prosenttia meni Evinille. Toiseksi tuli Arkkitehdinkadulla sijaitseva Heval (11,7 prosenttia) ja kolmanneksi Kirkkokadun Punjab (9,0 prosenttia).

Äänestäjien perustelut Evinin puolesta ovat seuraavanlaisia.

– Ehdottomasti paras Tampereella ja miksei koko maassa? Palvelu on ensiluokkaista ja ruoan laatu on erinomainen. Parempaa kebabia et mistään saa.

– Kauan odotetut uudet tilat ja uudistunut menu paransi Eviniä entisestään.

– Voi suositella kenelle vain. Sopii myös hienoon illanviettoon.

YhtiökumppanitKawa Tasin ja Armi Tasin ottavat voiton hyvillä mielin vastaan. Voittoa ei oteta Evinissä itsestäänselvyytenä, sillä uusia kilpailijoita tulee markkinoille koko ajan.

– Voittaminen kertoo siitä, että asioita on tehty oikein. Palvelu ja ruuan laatu, tuoreus, siitä se lähtee. Ajatus on tehdä paikan päällä kaikki mahdollinen tarjottava. On täysvegaanisia pizzoja, ja salaattipöydän merkitystä ei voi unohtaa. Tuoreus on tärkeää niin lihassa kuin kasviksissakin, kaksikko sanoo.

– Kebabsarjan voittaminen on velvoittanut meitä panostamaan yhä enemmän kebabiin. Mukaan on tullut gyros ja kebablihaa. Gyros on kreikkalaisittain maustettua täyssianlihaa ja kanakebab on myös täyslihaa. Niihin kuuluvia kastikkeita testataan jatkuvasti.

Kawa Tasin painottaa sitä, että jokaista asiakasta pitää kohdella persoonana. Monelle on oppinut tekemään jo annoksenkin. Asenne ei ole jäänyt asiakkailtakaan huomioimatta.

– Yksi asiakas innostui joskus, että henkilökunta on niin mukavaa että sen voisi adoptoida.

Evin on ollut Sammonkadulla nyt 19 vuoden ajan. Pitkään yritys rakensi omaa menestystarinaansa varsin pienissä, vain 54 neliön tiloissa. Viime vuoteen toikin lisämaustetta se, että yritys remontoi toimitilojaan ja nyt tilaa on huomattavasti aiempaa enemmän.

– Rakastan työtäni. Jouluna olimme kolme päivää kiinni, joka on meille aika harvinaista, Kawa Tasin naurahtaa.

<u> Juttua päivitetty 15.1.2020 kello 8.40: Muokattu 20 parhaan ravintolan listaa sekä lisätty yksi nimi kuvatekstiin.</u>