"Henkilökunta on niin mukavaa että sen voisi adoptoida" - Evin on taas Paras Tamperelainen Kebab, lue koko top 20

Evin on jälleen kerran Paras Tamperelainen Kebab. Yhteiskuvassa Zati Dawod Abas, Kawa Tasin, Armi Tasin, Majid Laouini, Teufik Gunes, Amir Abu-Rahal, Eudo Tasin sekä Suvi Jaakkola. Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Evin on kolmatta vuotta peräkkäin Paras Tamperelainen Kebab.

Äänestyksessä annettiin 10 103 ääntä, joista 16,6 prosenttia meni Evinille. Toiseksi tuli Arkkitehdinkadulla sijaitseva Heval (11,7 prosenttia) ja kolmanneksi Kirkkokadun Punjab (9,0 prosenttia).

Äänestäjien perustelut Evinin puolesta ovat seuraavanlaisia.

– Ehdottomasti paras Tampereella ja miksei koko maassa? Palvelu on ensiluokkaista ja ruoan laatu on erinomainen. Parempaa kebabia et mistään saa.

– Kauan odotetut uudet tilat ja uudistunut menu paransi Eviniä entisestään.

– Voi suositella kenelle vain. Sopii myös hienoon illanviettoon.

YhtiökumppanitKawa Tasin ja Armi Tasin ottavat voiton hyvillä mielin vastaan. Voittoa ei oteta Evinissä itsestäänselvyytenä, sillä uusia kilpailijoita tulee markkinoille koko ajan.

– Voittaminen kertoo siitä, että asioita on tehty oikein. Palvelu ja ruuan laatu, tuoreus, siitä se lähtee. Ajatus on tehdä paikan päällä kaikki mahdollinen tarjottava. On täysvegaanisia pizzoja, ja salaattipöydän merkitystä ei voi unohtaa. Tuoreus on tärkeää niin lihassa kuin kasviksissakin, kaksikko sanoo.

– Kebabsarjan voittaminen on velvoittanut meitä panostamaan yhä enemmän kebabiin. Mukaan on tullut gyros ja kebablihaa. Gyros on kreikkalaisittain maustettua täyssianlihaa ja kanakebab on myös täyslihaa. Niihin kuuluvia kastikkeita testataan jatkuvasti.

Kawa Tasin painottaa sitä, että jokaista asiakasta pitää kohdella persoonana. Monelle on oppinut tekemään jo annoksenkin. Asenne ei ole jäänyt asiakkailtakaan huomioimatta.

– Yksi asiakas innostui joskus, että henkilökunta on niin mukavaa että sen voisi adoptoida.

Evin on ollut Sammonkadulla nyt 19 vuoden ajan. Pitkään yritys rakensi omaa menestystarinaansa varsin pienissä, vain 54 neliön tiloissa. Viime vuoteen toikin lisämaustetta se, että yritys remontoi toimitilojaan ja nyt tilaa on huomattavasti aiempaa enemmän.

– Rakastan työtäni. Jouluna olimme kolme päivää kiinni, joka on meille aika harvinaista, Kawa Tasin naurahtaa.

<u> Juttua päivitetty 15.1.2020 kello 8.40: Muokattu 20 parhaan ravintolan listaa sekä lisätty yksi nimi kuvatekstiin.</u>

Paras Tamperelainen Kebab 2019

1) Evin 16,6 %

2) Heval (Arkkitehdinkatu) 11,7 %

3) Punjab 9,0 %

4) Kebab 14 6,9 %

5) Nile 4,6 %

6) Galata 3,8 %

7) Ylägrilli 3,0 %

8) Baba`s Kitchen 2,9 %

9) Jörn`s Döner 2,5 %

10) Etelän Kebab House 2,2 %

11) Hallilan Pizzeria 2,0 %

12) Heval (Ratina) 1,7 %

13) Koikkari 1,3 %

14) Nina 1,2 %

15) Drina 1,1 %

16) Pizza Service Hervanta 1,0 %

17) La Toore 1,0 %

18) Hebun 1,0 %

19) Mardin 1,0 %

20) Nupelda 0,9 %

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tampereella aloittaa 2 150 uutta ekaluokkalaista – koulutyö alkaa yhteensä 18 200 oppilaalla
 2. Poliisi tutkii Toijalan vesiskootterionnettomuutta – epäilee kuljettajia törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, myös vesijetit luovuttanutta epäillään rikoksesta
 3. Sisä-Suomen poliisin tilastot kertovat: huumausainerikollisuuden määrä kasvoi tuntuvasti alkuvuoden aikana
 4. Hämeenkadulta kaadetuista lehmuksista tuli hittituote uudessa muodossa – "Myös kotiseuturakkaus, yllätyksellisyys ja ekologisuus puhuttelevat"
 5. Katuruokatori Street Food Fiesta on tulossa Hämeenpuistoon – "Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään"
 6. Pirkanmaalla kaahailtiin maanantaina tuntuvia ylinopeuksia: 155 km/h mittarissa Kaukajärvellä, 170 km/h puolestaan Pirkkalassa
 7. Naisia kiusataan netissä ulkonäöstä, miehiä liikunnasta – "Henkilöitynyttä ja raakaa"
 8. Hämeensillan ajoradan kiveystyöt valmistuivat – seuraavaksi tehdään reunat
 9. Ovi käy jalkapallo-Ilveksessä: Yusif Moussa siirtyy Israelin pääsarjaan – "Ulkomaan hankinta on vaikea toteuttaa"
 10. Asuntosijoittajalle entistä paremmat vuokratuotot Tampereella – keskusta jää jälkeen kakkos- ja kolmosalueista
 11. Tänään rapsahti rahaa monen tilille verottajalta – mitä jos et saanutkaan, vaikka piti?
 12. Tampereen yliopiston tutkimus: Gluteeniton ruokavalio ei täysin palauta keliaakikolla suoliston normaalia toimintaa
 13. Maatilan lämpökeskus tuhoutui tulipalossa Mänttä-Vilppulassa
 14. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 15. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Koronavuoden Nysse-erikoisuus: talviliikenne alkaa kahtena eri päivänä ja päättyy jo vuodenvaihteessa – Näin bussilinjat muuttuvat, lakkautuksiakin tulossa
 2. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 3. Heikki Heinonen selvitti tuulen suunnatkin, kun tuorein vihje Raisa Räisäsen katoamisesta tuli tietoon liittyen Tampereen Hervantajärveen – "Koira haukkui ja veti rantaa kohti..."
 4. Rodeon myynti on edennyt loppusuoralle – Finlaysonin tilasta kamppailee kaksi yritystä
 5. Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi pääministeri Sanna Marinin menneen naimisiin jalkapalloilijan kanssa: nyt vanha TPV-valmentaja kertoo, millainen pelimies Markus Räikkönen oli – "Hän oli tärkeä pelaaja"
 6. Hämeenkadulta kaadetuista lehmuksista tuli hittituote uudessa muodossa – "Myös kotiseuturakkaus, yllätyksellisyys ja ekologisuus puhuttelevat"
 7. Kangasalan puuhamies Jussi Haavisto tuo nyt olympiasoihdun Tampereelle – mutta miten Brother Christmas liittyy asiaan?
 8. Tampereen Seremoniamestari vaihtaa työpaikkaa – Uusi työllistäjä löytyy Hiedanrannasta
 9. Ratikka palaa tällä viikolla Hervantaan – Näin jatketaan: syksyllä alkavat tyyppikokeet ja ratikka pääsee asematunneliin saakka
 10. Katuruokatori Street Food Fiesta on tulossa Hämeenpuistoon – "Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään"
 11. Poliisi pysäytti perjantai-iltana Tampereella henkilöauton, jonka kuljettajaa oli syytä epäillä päihtyneenä ajamisesta – lopulta ratin takaa löytyi mies, jonka kansallisuudesta tai henkilöllisyydestä ei ole mitään käsitystä
 12. "Peruslippumme maksaa 2,99 euroa" – Uusi halpabussifirma aloittaa liikennöinnin Helsingistä Turkuun
 13. TPV:n kanssa Suomen-mestaruuden 1990-luvulla voittanut Miika Juntunen sai töitä – yrittää nostaa KPV:ta suosta, rekrytointi sai osakseen valtavan julkisen hämmennyksen
 14. Tämä nainen järjestää nyt Tampereelle Tissiflashmobia – "Rinnat eivät ole sukuelimet", huomauttaa Päivi Kokkonen
 15. Lukijalta: Miksi vuokrat nousevat?

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.