Oriveden Alko menee kiinni viikoksi, vaan eipä hätää – "Uusitut tilat tukevat henkilöstöämme maailmanluokan palvelussa"

Alkoholin kokonaiskulutus on vähentynyt vuodesta 2007 lähtien, kertoo THL:n tilasto. Arkisto/ Jussi Vehkasalo

Pekka Ruissalo

Oriveden Alko menee viikoksi kiinni. Syynä on remontti, jonka takia myymälä on suljettuna 24. tammikuuta 30. tammikuuta saakka. Myymälä avataan uudistettuna kuun viimeisenä päivänä.

Lähimmät Alkot palvelevat esimerkiksi Tampereen Linnainmaalla (Liikekatu 3) ja Ruovedellä (Ruovedentie 38). Uusiutunut Oriveden Alko avataan perjantaina 31. tammikuuta kello 12.

– Tavoitteenamme on, että myymälät ovat ilmeeltään raikkaat, toiminnoiltaan selkeät ja asiakkaille helposti hahmotettavat. On myös ehdottoman tärkeää, että uusitut tilat tukevat henkilöstöämme maailmanluokan palvelussa, kertoo aluepäällikkö Kimmo Mäkelä

Vuoden 2019 lopussa kaikkiaan yli kolmasosa Alkon myymälöistä oli remontoitu uuteen ilmeeseen ja toiminnallisempiin ratkaisuihin. Vuonna 2020 Alkon tavoitteena on remontoida noin 40 myymälää ja edelleen panostaa myymäläverkoston ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

– Myymäläkonseptiuudistukset tehdään aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti huomioiden muun muassa vanhojen kalusteiden kierrätys ja hyödyntäminen sekä energiaratkaisut.

– Mietimme uudistuksissa asiakas- ja valikoimalähtöisesti myös tilatehokkuutta. Meillä Oriveden myymälässä uudistuksen myötä neliöt hieman pienentyvät ja saamme tilan entistä tehokkaampaan käyttöön, Mäkelä jatkaa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut