Tampereen kaupungin kesätyöhaku alkaa tänään – Tätä kaikkea on tarjolla

Joonas Alanne

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen haku on alkanut. Hakuaika on 20.1.–16.2. ja haettavana on tehtäviä kaupungin eri toimialueilta.

Kesätyöhaussa on tarjolla yli 700 kesätyöpaikkaa kaupungin eri yksiköissä. Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa hoitoalan tehtäviin, kunnossapitotehtäviin, työnjohtoharjoittelijoiksi, avustajiksi päiväkoteihin ja kesäkerhoihin. Haettavana on harjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille.

Haettavina on myös tehtäviä, joihin ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta. 15 – 17-vuotiaille tamperelaisille nuorille kaupunki tarjoaa yli 200 kahden viikon mittaista harjoittelupaikkaa, jotka arvotaan hakijoiden kesken.

Paikkoja haetaan Tampereen kaupungin nettisivujen kautta, jossa myös tiedotetaan haun etenemisestä. Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään tekemään maalis–huhtikuun aikana. Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.