Näin ratikkatyömaa koetteli Tampereen Teerenpeliä Hämeenkadulla – "Kyllä se kannatti kestää"

Tampereen Teerenpeli on uudistanut sisustustaan uuteen vuosikymmeneen. Sebastian Sandelinin suunnittelema sisustus on saanut innoituksensa Teerenpelin omasta panimosta ja tislaamosta. Tislaamopannujen kupari, tammen aromit ja satulanahan sävyt on tuotu sisustukseen näkyvästi. Ravintolan ydintuotteiden mukaisesti sisustuksen on haluttu myös henkivän kiireettömyyttä ja kestäviä arvoja.

Teerenpeli on toiminut Hämeenkadulla jo 21 vuotta. Takana on vaikea vuosi ratikkatyömaan keskellä.

– Kyllä se työmaa kannatti kestää. Nyt tämä osa kadusta on jo todella viihtyisä ja tuo meille hyvin ihmisiä. Siksi halusimme uudistaa myös ravintolan vastaamaan Hämeenkadun uutta aikaa, kertoo Teerenpeli Tampereen yrittäjä Markku Virtanen tiedotteessa.

– Vaikka katuremontin aika teki loven myyntiin, yhteistyö Raitiotieallianssin kanssa sujui todella hyvin. Ei siitä ajasta mitään traumoja jäänyt.

Hän uskoo, että Hämeenkadun valmistuminen tulee näykmään suosiossa.

– Jo viime kesänä heti, kun terassi saatiin uudelleen auki, ihmiset löysivät takaisin ja ihastelivat sitä, miten viihtyisä ja turvallisen oloinen Hämeenkatu nyt on. En malta odottaa kevään koittamista ja sitä, kun saamme avata uudistetun terassin. Sitten ravintola avautuu osaksi kaupunkitilaa vieläkin paremmin, Virtanen suunnittelee.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut