Näitkö tätä pakettiautoa? – Murtovarkaat kävivät pirkkalalaisen yrityksen tiloissa ja varastivat sieltä kymmenien tuhansien edestä tavaraa

Oletko nähnyt tätä pakettiautoa? Poliisi kaipaa nyt tietoja sen liikkeistä ja siihen liittyvistä henkilöistä. Poliisin tutkinta-aineisto

Pekka Ruissalo

Pirkkalassa osoitteessa Haikanvuori 5 murtauduttiin Wemec Oy:n tiloihin sunnuntaina 19.1. kello 23.20 ja anastettiin erilaisia koneita ja laitteita kymmenien tuhansien eurojen arvosta.

Valvontakamerakuvien perusteella paikalle on mennyt punainen Toyota Hiace -pakettiauto, jonka kylkien takaosassa on jokin teippaus. Pakettiauton väri näyttää valvontakameratallennekuvissa vaalealta.

Törkeää varkautta tutkitaan Nokian poliiisissa, joka pyytää havaintoja ja tietoja rikoksesta ja käytetystä autosta Nokian poliisin päivystysnumeroon 0295 445 888 (8-16) tai sähköpostiin osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vastaajaan 0800 90022.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.