Suomen paras K-Supermarket löytyi Tampereelta – Westeri on ykkönen

Kauppias Ari Ruissalon kauppa pokkasi voiton. K-ryhmä

Joonas Alanne

Suomen paras K-Supermarket on valittu. Voittajaksi nimettiin Tesomalla toimiva K-Supermarket Westeri, joka palkittiin myös Pirkanmaan parhaana.

K-Supermarket Westerin voiton perusteluissa sitä kutsutaan alueensa parhaaksi ja nykyaikaisimmaksi ruokakaupaksi, jossa asiakkaat todella tuntevat kauppiaansa ja kauppias asiakkaansa. Sitä kutsuttiin kokonaisvaltaisesti hyvin ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti toteutetuksi kaupaksi, jota kauppias kehittää ja uudistaa jatkuvasti ruokatrendejä seuraten. Kauppias toimii myös aktiivisesti osana paikallista yhteisöä Tampereen Tesomalla.

– Olen otettu palkinnosta. Tärkeintä on kehittää kauppaa pitkäjänteisesti alueen ja asiakkaiden ehdoilla. Aiomme olla jatkossakin aktiivisesti mukana parantamassa tesomalaisten arkea. Suuri kiitos palkinnosta kuuluu loistavalle ja innostuneelle henkilökunnalle, heidän kanssaan on ilo toteuttaa omia ajatuksia, kertoo K-Supermarket Westerin kauppias Ari Ruissalo tiedotteessa.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Aiheeseen liittyvää

  1. Väentungos S-marketin avajaisissa Tesomalla – Asiakkaille jaettiin ruusuja ja kakkua 23.1.2020 11:50
  2. Tämä kauppa on parempi kuin maailman paras – Pirkkalan Citymarketin sushimyynti on lukuina vieläkin hurjempi kuin maine 18.12.2019 21:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut