Hyllylaukuille tuli hinta Norwegianin lennoilla – "186 matkustajaa, tilaa noin 80 hyllylle sijoitettavalle laukulle"

Kaikki matkustajat, lipputyypistä riippumatta, voivat tuoda Norwegianin lentokoneiden matkustamoon yhden edessä olevan istuimen alle mahtuvan laukun. Arkisto / Armi Suojanen

toimitus

Lentoyhtiö Norwegian aloitti uuden käytännön matkustamoon vietävien käsimatkatavaroiden suhteen. Ne, jotka haluavat ottaa mukaan matkustamoon myös matkatavarahyllylle sijoitettavan laukun, voivat tehdä sen ennen matkaa pientä lisämaksua vastaan tai valitsemalla toisen lipputyypin matkavarauksen yhteydessä, tiedottaa yhtiö.

Kaikki matkustajat, lipputyypistä riippumatta, voivat tuoda matkustamoon yhden edessä olevan istuimen alle mahtuvan laukun. Uusi käytäntö ei vaikuta varauksiin, jotka on tehty ennen 23. tammikuuta. Osana uutta käytäntöä Norwegian on kasvattanut istuimen alle tulevan laukun kokoa, nostanut kirjattavan matkatavaran painon 20 kilosta 23 kiloon ja nostanut Flex- ja Premium -lippujen käsimatkatavaroiden yhteenlasketun painon 10 kilosta 15 kiloon.

– On väärä oletus, että matkustamossa olisi tarpeeksi tilaa kaikkien matkustajien matkatavarahyllyille sijoitettaville käsimatkatavaroille. Useimmat lentokoneistamme kuljettavat 186 matkustajaa ja koneissa on tilaa noin 80 käsimatkatavarahyllylle sijoitettavalle laukulle. Nyt, kun uusi käytäntö on astunut voimaan, tavoitteenamme on tehdä koneeseen noususta sujuvampaa matkustajillemme, säästää aikaa käsimatkatavarahyllyllä olevien matkatavaroiden uudelleen järjestelyssä ja auttaa varmistamaan, että koneemme lähtevät ajallaan, sanoo Norwegianin VP Product Management Cecilie Nybø Carlsen tiedotteessa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Näihin maihin suomalaiset matkustaisivat, jos rahaa olisi kuin roskaa 15.1.2020 14:33
  2. Vaaratilanne Helsinki-Vantaalla – Norwegianin ohjaamo ei kuullut ylösvetokäskyä 19.12.2019 15:50
  3. Helsinki-Vantaalla laitettiin lihat esille – miljoonat silmäparit seuraavat 9.1.2020 11:07
  4. Tulitko juuri ulkomaanmatkalta? Ilkeä yllätys voi paljastua matkalaukusta, jos et pura matkatavaroita heti 12.8.2017 19:06

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut