Neljästä yksi on nyt tiedossa – Pirkanmaan Osuuskauppa paljasti yhden uuden Prisman

Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko. Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Pirkkalan S-market kasvaa Prismaksi.

Tänä vuonna tehtävässä remontissa nykyistä S-marketin rakennusta myös laajennetaan, jotta se pääsee Prisman mittoihin. Kauppa muuttuu Prismaksi remontin jälkeen joulukuussa.

Tamperelainen uutisoi joulukuussa, että Pirkanmaan Osuuskauppa on muuttamassa neljä S-marketiaan Prismoiksi lähivuosina.

Ryhmäpäällikkö Asta Haapasen mukaan muodonmuutoksessa ei ole kyse vain S-marketin elvyttämisestä tai pintapuolisesta parantelusta.

– Aiomme olla rohkeampia, leikkisämpiä ja ketterämpiä kuin Prismat perinteisesti, Haapanen lupaa Pirkanmaan Osuuskaupan tiedotteessa.

Käytännössä tämä tulee näkymään esimerkiksi trendien ennakoimisena. Yhtenä painopisteenä Pirkkalan Prismassa on myös arjen heti valmis ruoka.

Asiakkaat ja henkilökunta otetaan alusta asti mukaan vaikuttamaan Prisman ideointiin, ja työntekijöitä muun muassa koulutetaan niin, että heidän ruokaosaamisensa on ajan tasalla.

Uuden Prisman myötä Pirkkalaan avautuu myös uusia työpaikkoja. Työvuoroja kaupalla pyritään rakentamaan työntekijöiden elämäntilanteeseen sopiviksi, ja kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus tehdä urapolkua Osuuskaupalla.

– On hurjan tärkeää, että uusi Prisma tehdään yhdessä. Olemme sekä henkilökuntamme että omistajiemme rinnalla kulkija, ja te tuutte näkemään, mitä tapahtuu, kun vain taivas ja tontti ovat rajana, Asta päättää.

Aiheeseen liittyvää

  1. Neljä uutta Prismaa! – "Tulevaisuudessa Prismat ovat liikenteellisesti hyvillä paikoilla kaupunkirakenteen sisällä" 11.12.2019 7:00
  2. 40 vuotta viikonvaihteessa täyttänyt Kalevan Prisma sekoitti lähes koko Tampereen jauhelihatempauksellaan – MTV3: Nyt kauppias paljastaa, montako pakettia lopulta vaihtoikaan omistajaa 28.10.2019 12:09
  3. Mikä ihmeen Ratikkakirjasto? – Tampereella suunnitellaan myös pop-up-kirjastoa Kalevan Prismaan 9.10.2019 7:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut