Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neljästä yksi on nyt tiedossa – Pirkanmaan Osuuskauppa paljasti yhden uuden Prisman

Pirkkalan S-market kasvaa Prismaksi.

Tänä vuonna tehtävässä remontissa nykyistä S-marketin rakennusta myös laajennetaan, jotta se pääsee Prisman mittoihin. Kauppa muuttuu Prismaksi remontin jälkeen joulukuussa.

Tamperelainen uutisoi joulukuussa, että Pirkanmaan Osuuskauppa on muuttamassa neljä S-marketiaan Prismoiksi lähivuosina.

Ryhmäpäällikkö Asta Haapasen mukaan muodonmuutoksessa ei ole kyse vain S-marketin elvyttämisestä tai pintapuolisesta parantelusta.

– Aiomme olla rohkeampia, leikkisämpiä ja ketterämpiä kuin Prismat perinteisesti, Haapanen lupaa Pirkanmaan Osuuskaupan tiedotteessa.

Käytännössä tämä tulee näkymään esimerkiksi trendien ennakoimisena. Yhtenä painopisteenä Pirkkalan Prismassa on myös arjen heti valmis ruoka.

Asiakkaat ja henkilökunta otetaan alusta asti mukaan vaikuttamaan Prisman ideointiin, ja työntekijöitä muun muassa koulutetaan niin, että heidän ruokaosaamisensa on ajan tasalla.

Uuden Prisman myötä Pirkkalaan avautuu myös uusia työpaikkoja. Työvuoroja kaupalla pyritään rakentamaan työntekijöiden elämäntilanteeseen sopiviksi, ja kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus tehdä urapolkua Osuuskaupalla.

– On hurjan tärkeää, että uusi Prisma tehdään yhdessä. Olemme sekä henkilökuntamme että omistajiemme rinnalla kulkija, ja te tuutte näkemään, mitä tapahtuu, kun vain taivas ja tontti ovat rajana, Asta päättää.