Suosikkiravintolan ruuat kaupan tiskiin – Valmisruokakisa kiihtyy: "Ovat meille varmasti kilpailuvaltti"

Mikko Törrön ja Yoni Ichtertzin mukaan ravintolat haluavat nyt yhteistyötä vähittäiskaupan kanssa. Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Pyynikin trikootehtaalta lähtemään joutuva 4 Vuodenaikaa Pyynikki ei saa lounasravintolaseuraajaa Pirkkalan Linnakallioon, vaikka 4 Vuodenajan pitopalvelu 4Catering siirtää toimintansa sinne.

Maineikkaan tamperelaisravintolan lounasruuat tulevat myyntiin parin kilometrin päähän Pirkkalan Citymarketin lämmintiskiin.

– Pirkkalassa on kova halu kehittää kauppaa ja olimme heihin itse yhteydessä joulukuun alkupuolella, kertoo 4Cateringin vetäjä Mikko Törrö

– Tässä kävi niin, että sellainen palvelu, jota olimme pohtineet, kävelikin kaverien mukana sisään. Tarjoukseen piti tarttua ripeästi, myöntää kauppias Sami Sivonen

4 Vuodenajan ruuat tulevat myyntiin Pirkkalaan Citymarketiin jo ensi viikon maanantaina.

Pitopalvelu pääsee uusiin Linnakallion tiloihin näillä näkymin elokuussa. Lounasravintola 4 Vuodenaikaa Pyynikki lopettaa toimintansa maaliskuussa, mutta keittiö pysyy Pyynikillä niin kauan, kunnes uudet tilat valmistuvat.

4 Vuodenajan puuhamiehen Yoni Ichtertzin mukaan ravintolatoimijoiden ja vähittäiskaupan lähentyminen on luontevaa kehitystä.

Kasvavan valmisruokamarkkinan lisäksi ravintolat saavat tuotteitaan asiakasryhmille, jotka eivät välttämättä ravintoloissa käy.

– 4 Vuodenajan ruuilla brändätään Pirkkalan Citymarketia ja samalla laajennamme omaa brändiämme. Kaikilla ihmisillä ei ole ollut mahdollisuutta käydä Kauppahallin ravintolassa.

Ichtertzin mukaan tarjonta tulee olemaan ranskalaishenkistä. Tiskiin tulee tarjolle kahta lihavaihtoehtoa, kasvisvaihtoehtoa ja lisuketta. Annokset myydään kilohinnalla. Mukaan ottamisen sijasta annoksen voi syödä myös Citymarketin kahvilassa.

Pirkkalan Citymarket on kerännyt viime vuosina mainetta muun muassa hurjan sushinmyyntinsä takia. Sivonen kertoi joulukuussa Tamperelaisessa, että pelkkä sushimyynti tuo yli viisi prosenttia kaupan myynnistä. Viime vuonna Citymarketissa aloitti myös Fried Chicken -piste. Lisäksi kaupassa on tavallinen lämmintiski mustamakkaroineen, grillikylkineen ja lihapullineen.

– 4 Vuodenajan ruuat ovat meille varmasti kilpailuvaltti. Jokainen haluaa hyvää ja laadukasta ravintolaruokaa tiskiinsä, innostuu Sivonen.

K-Citymarket Pirkkala on valittiin viime vuonna Suomen parhaaksi Citymarketiksi.

Aiheeseen liittyvää

  1. Neljästä yksi on nyt tiedossa – Pirkanmaan Osuuskauppa paljasti yhden uuden Prisman 27.1.2020 16:18
  2. Tämä kauppa on parempi kuin maailman paras – Pirkkalan Citymarketin sushimyynti on lukuina vieläkin hurjempi kuin maine 18.12.2019 21:00
  3. "Me emme luovu siitä, että mennään palvelu edellä" – Paras Tamperelainen Lounaspaikka 2019, top 30 25.6.2019 17:04

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut