Leivo julkisti kolmannen Boltsi-maun – "Säpäkkä se on"

Boltsin tuotekehitystä on vetänyt Anssi Räntilä. Joonas Alanne

Petteri Mäkinen

Uusi Bolt-maku on julkistettu.

Leivon Leipomon kaura-siemenpyörykkä saa kauppoihin helmikuussa uuden, itämaisen maun. Uusi Boltsi Morocco läpäisi tiukan seulan, sillä toisen uutuutensa Leivon Leipomo hyllytti tiukan periaatteensa nojalla.

Marokon makumaailman salaisuus on legendaarinen ras el hanout -mausteseos.

– Jotain tuttua, jotain uutta. Kun Boltsi on tuttu, niin johan suomalaisen kelpaa testata pohjoisafrikkalaista makumaailmaa. Säpäkkä se on, kun mukana on kurkumaa ja inkivääriä, Leivon Leipomon toimitusjohtaja Harri Jaakkola kuvaa Leivon tiedotteessa.

Boltsi on liäsaineeton.

– Lihapyöryköissä voi olla neljäkin E-koodia. Boltsin lisäaineettomuus on meille ihan keskeinen juttu. Oli tipalla, ettemme julkistaneet toistakin Boltsi-uutuutta. Kaikki oli valmiina, mutta reseptissä oli yksi lisäaine. Katsottiin peiliin ja pistettiin takaisin tuotekehitykseen, Harri Jaakkola sanoo.

Boltsi Morocco on kotoisin yli satavuotiaasta Leivon Leipomosta Tampereelta. Uutuuden rinnalla jatkaa tuttu kaksikko: Boltsi Original ja Boltsi Chili-tomaatti. Kaura-siemenpyörykkä Boltsi oli Suomen myydyin uutuuselintarvike vuonna 2019.

Aiheeseen liittyvää

  1. Boltsista tulossa vuoden myydyin uutuuselintarvike – Myynti ylittämässä jo miljoona rasiaa 30.12.2019 8:30
  2. Leivon Leipomon hittituote vaikuttaa koko yritykseen – Boltsien jättimenestys ei ota loppuakseen: "Kaikki on mennyt, mikä on saatu tehtyä" 19.10.2019 12:00
  3. Boltsi-makuja on tulossa vielä lisääkin, lupaa tuotekehityksessä mukana ollut tamperelainen ravintolayrittäjä 22.8.2019 20:00

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut