Hämeenkadulle avattiin Tampereen ensimmäinen 5G-kahvila – "Siilinkari on hyvä esimerkki"

Kaupunkiin on nyt avattu Tampereen ensimmäinen 5G-kahvila: perinteikäs Linkosuon Café Siilinkari on valjastanut Elisan 5G-yhteyden asiakkaidensa käyttöön. Kaikki kahvilassa asioivat pääsevät vapaasti kokeilemaan, millaista 5G:tä on oikeasti käyttää.

Elisa on avannut ensimmäisenä Suomessa 5G-verkkoja useille paikkakunnille Suomessa. Tällä hetkellä verkkoja on jo 13 kaupungissa, joista Tampere oli ensimmäinen.

Elisan 5G:tä pääsee käyttämään Linkosuon Café Siilinkarissa Hämeenkadulla maksutta, joten uuden sukupolven mobiiliteknologian ominaisuuksia pääsee testaamaan helposti.

– Verkkoa rakennetaan nimenomaan heidän ja myös kaupungeissa toimivien yritysten käyttöön. Elisan 5G kattaa tällä hetkellä koko Tampereen ydinkeskustan alueen lisäksi muun muassa Hervannan, kertoo Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen

Linkosuon Café Siilinkari on tuttu kohtaamispaikka niin kaupunkilaisille kuin alueen yrittäjillekin. Monet tekevät kahvilassa etätöitä ja tapaavat tuttujaan.

– Kahvila Siilinkari täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja olemme tuoneet monia asioita ensimmäisenä tamperelaisten keskuuteen. Yhteistyö Elisan kanssa 5G:n ympärillä on meille luontevaa, kertoo Linkosuon Kahvila Oy:n toimitusjohtaja Timo Jänne

– Linkosuon Café Siilinkari on hyvä esimerkki siitä, miten yritys voi taata omille asiakkailleen mahdollisimman hyvät nettiyhteydet ja tehdä näin asiakaskokemuksesta entistä paremman, Lehtinen jatkaa aiheesta.

Tamperelainen käsittelee aihetta laajemmin lauantain lehdessään.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut